Region

Svet

Godine su samo broj: Neda Ukraden u osmoj deceniji pokazala zavidnu figuru! (VFOTO)

Poznata pevačica Neda Ukraden, koja je već decenijama sinonim za lepotu i šarm, nedavno je ponovo oduševila svoje fanove. 

Godine su samo broj: Neda Ukraden u osmoj deceniji pokazala zavidnu figuru! (VFOTO) Foto: Instagram printscreen/nedaukraden



Naime, na društvenim mrežama je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, pokazujući svoju zavidnu figuru i mladolik izgled.

Uprkos činjenici da je ušla u osmu deceniju života, Neda Ukraden ne prestaje da iznenađuje svojom energijom i vitalnošću.


Foto: Instagram printscreen/nedaukraden

Fanovi su se nizali komplimentima ispod fotografije, hvaleći Nedin izgled i inspiraciju koju pruža ženama širom regiona. "Ti si živa inspiracija!", "Izgledaš fenomenalno!", "Bravo, Nedo!" – samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati.

Ova fotografija je dokaz da su godine zaista samo broj i da uz zdrav način života, redovnu fizičku aktivnost i pozitivnu energiju, mladolikost može da se održi i u poznim godinama.

Neda je više puta istakla da je tajna njenog mladolikog izgleda u zdravoj ishrani, redovnom vežbanju i, pre svega, ljubavi prema životu. Bez obzira na sve izazove koje joj je život doneo, uspela je da sačuva osmeh na licu i pozitivan duh.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>