Region

Svet

Zorana Mićanović i MC Stojan ponovo zajedno i to u Crnoj Gori!

Zorana Mićanović i 22 godine stariji pevač MC Stojan, iako su nedavno raskinuli, viđeni su zajedno u Crnoj Gori, izveštavaju domaći mediji.

Zorana Mićanović i MC Stojan ponovo zajedno i to u Crnoj Gori! Foto: Printscreen Youtube/nmr4456




 

Spekulacije o odnosu: Zorana i MC Stojan na plaži


MC Stojan i Zorana nisu se razdvajali – zajedno su uživali u kupanju i sunčanju, što je odmah izazvalo spekulacije o njihovom ponovnom zbližavanju. Zorana je ranije otkrila neke zanimljive detalje o Stojanu dok su još bili u vezi, što dodatno intrigira javnost.
 

Zorana o manama MC Stojana


"Stojan je veliki kompleksaš," podsetimo, dok je još bila u vezi sa Stojanom, Zorana je otvoreno govorila o njegovim manama.

Uh... Veliki je narcis, mnogo voli sebe. Voli da priča o sebi kako je lep i voli da mu drugi govore da je lep i zgodan. Mislim, on zaista jeste lep i zgodan, ali znaš, nekada malo preteruje - rekla je ona, pa nastavila:


Zorana Mićanović i MC Stojan ponovo zajedno i to u Crnoj Gori
Foto: Printscreen Youtube/BLK Trending



Stidljiv je pred kamerama. Baš je stidljiv. Čak i ovako kad pričamo nešto, on stavi ruke preko lica, postidi se. Iako ima toliko godina - stidi se. Izbegava novinare, ne voli mnogo da priča pred kamerama. A treća... Za sada nisam uvidela neke mane, reći ću ti kada ih uvidim - rekla je Zorana kroz osmeh tada u podkastu "Bunker".



Iako su raskinuli, Zorana i MC Stojan su ponovo zajedno u Crnoj Gori, što pokreće pitanje o njihovom pravom odnosu. Da li je ovo znak da će se ponovo spojiti ili je u pitanju samo prijateljski susret?

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>