Region

Svet

Opelo za jednu mladost: Radoš Bajić napravio opštu pometnju! Da li su ove reči upućene Lazaru Ristovskom? (FOTO)

Radoš Bajić, napravio je čitavu pometnju objavom na društvenoj mreži Instagram.

Opelo za jednu mladost: Radoš Bajić napravio opštu pometnju! Da li su ove reči upućene Lazaru Ristovskom? (FOTO) Foto: YouTube printscreen/K1 TV



Naš popularni glumac i reditelj, objavio je fotografiju sa svojim prijateljem iz mladosti, ali nije naglasio o kome se radi, a mnogi su posumnjali da je u pitanju Lazar Ristovski.

Njih dvojica su bili jako dobri prijatelji, ali je očigledno došlo do zahlađenja odnosa.

 Opelo za jednu mladost. n iz Ravnog sela, ja iz moje Medveđe. Hodamo i jedemo - šta se našlo. On grize jabuku, ja parče kifle, pa razmenjujemo kao braća. Sve to pre pola veka, na beogradskom asfaltu ispred Skupštine.

- Nas dvojica, čisti, mladi, i visoki kao jablanovi, studenti glume i najbolji drugovi. Noć, dan - bez prestanka, uvek i svuda zajedno. Vreme oskudnosti i siromaštva, ali i idilična priča o večnom zavetu, o drugarstvu, časti i poštenju… - dodaje Bajić.


Foto: Instagram printscreen/radosbajic

- Pedeset godina kasnije sve je otišlo u prah i pepeo, u pohlepu i gramzivost, u bahatost i otklon od svake normalnosti… To više nije čovek koga sam poznavao, čijim uspesima sam se radovao, sa kojim sam delio snove i prelepu mladost… Gde je nestao moj najbolji drug koji bi danas da nikome ne da ni zalogaj - čak ni meni? Koji bi sve za sebe? Bože Svevišnji, ako nam uzimaš snagu, sačuvaj nam dušu, obraz i čast…
- zaključuje glumac i reditelj.


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>