Region

Svet

Ana Kokić predstavila novi letnji hit KO TO MENI! Pogledajte video (VIDEO)

Ana Kokić predstavila je svoju  novu letnju pesmu "Ko to meni", koja je brzo osvojila srca publike svojim zaraznim ritmom i laganom, letnjom atmosferom. 

Ana Kokić predstavila novi letnji hit KO TO MENI! Pogledajte video (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Ana Kokic



Ova pesma donosi osvežavajući zvuk koji je savršen za letnje dane i noći, kombinujući modernu produkciju sa Aninim prepoznatljivim vokalom.

"Ko to meni" ne samo da osvaja slušaoce svojim catchy melodijama, već i tekstom koji istražuje teme ljubavi, slobode i spontanosti. 

Zamanje od 24 sata postao viralan na svim društvenim mrežama. Pesma poziva na uživanje u trenucima slobode i bezbrižnosti, dok Ana svojim vokalom donosi energiju i pozitivnu vibraciju koja je karakteristična za letnje hitove.

Produkcija pesme je dinamična i ritmična, sa modernim aranžmanima koji čine pesmu savršenom za plesne podijume i letnje žurke. Anin izrazit vokal savršeno se uklapa u atmosferu pesme, pružajući slušaocima doživljaj koji oslobađa i inspiriše.

Fanovi popularne pevačice su oduševljeni novom pesmom, jer smatraju da se konačno vratila stara Ana. Tekst potpisuje Dragan Brajović Braja, dok je za muziku pored Braje bio zadužen i  Dejan Kostić.

Uživajte u novom letnjem hitu Ane Kokić!


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>