Svet

Region

THE DEVIL WEARS PRADA 2: Nastavak priče donosi potpuni preokret! (VIDEO)

Prošlo je punih 18 godina otkako je emitovan film "The Devil Wears Prada" (Đavo nosi Pradu), a sada ovo kultno ostvarenje konačno dobija i svoj nastavak.

THE DEVIL WEARS PRADA 2: Nastavak priče donosi potpuni preokret!  (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/HSpeakin



Nakon što je ova vest nedavno iznenadila fanove, sada su poznati i prvi detalji o zapletu filma.

U filmu "THE DEVIL  WEARS PRADA" (Đavo nosi Pradu) , Andrea Saks (Anne Hathaway) seli se iz zemlje u Njujork da bi ostvarila svoj san da postane novinarka. Ona postaje pomoćnica Mirande Priestly (Meryl Streep), urednice modnog časopisa Runway. Kažu da svako ko izdrži godinu dana u Mirandi može da izabere svoj budući posao. Ali posao je teži nego što se očekivalo. Andrea se bori da se prilagodi i ne odustane od svog sna. Ona se sukobljava ne samo sa svojim šefom, već i sa ostalim zaposlenima.

Jedna od njih je Emily Charlton (Emily Blunt), koja će takođe igrati glavnu ulogu u predstojećem nastavku. Pošto ovoga puta mladi zaposleni više ne prate tiranskog Priestly-a, stvari se okreću. Karijera Mirande Priestly se bliži kraju i urednicima su hitno potrebna finansijska sredstva. Zbog toga pokušava da bude u dobrim odnosima sa Emily, pošto je sada šefica velike kompanije i ima finansijskih sredstava da pomogne časopisu Priestly da izađe iz krize.

Jedno od najuzbudljivijih pitanja za fanove je da li će Meryl Streep, Anne Hathaway i Emily Blunt ponoviti svoje uloge Mirande Priestly, Andy Saks i Emily Charlton. Za sada nema zvaničnih potvrda o tome. Ali pošto će barem likovi Mirande Priestly i Emily Charlton ponovo igrati glavnu ulogu u filmu, biće uloženi svi napori da se za film angažuju Meryl Streep i Emily Blunt. Još uvek je teško proceniti kada će "Đavo nosi Pradu 2" biti u bioskopima. Iako već postoji scenario autorke "Đavo nosi Pradu" Aline Brosh McKenna, čini se da je prilično rano u procesu produkcije. Sledeći korak bi bio angažovanje glumačke ekipe.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>