Svet

Region

Shannen Doherty preminula je u 53. godini: Doktor otkriva kako su izgledali poslednji sati slavne glumice

Shannen Doherty, preminula je 13. jula u 53 godini nakon duge i teške borbe sa rakom.

Shannen Doherty preminula je u 53. godini: Doktor otkriva kako su izgledali poslednji sati slavne glumice Foto: Instagram printscreen/theshando



Slavna glumica koju je javnost zavolela kroz uloge u serijama "Beverli Hills 90210" i "Charmed", punih devet godiina se borila sa rakom.

Doktor i njen prijatelj dr.Lawrence D. Piro, u intervjuu za "People", opisao je kako su izgeldali njeni poslednji trenuci.


Instagram printscreen/theshando

"U njenom umu, nije želela da razmatra bilo koju drugu alternativu osim "mi smo pobedili ovo i bavili smo se životom. Nismo stvarno raspravljali o tome šta to znači u smislu dodatnog vremena za nju, jer jednostavno nije tako postupala. Ona je želela da živi svaki dan, ne kao da joj je to poslednji dan, već kao da je za nju početak još jednog poglavlja - rekao je dr Piro i dodao da je borba Shannen Doherty trajala do samog kraja: 

 "U našem poslednjem razgovoru, bila je u procesu shvatanja da su se stvari prilično promenile. Razgovarali smo o ljubavi, podršci i brigama, ali i o nastavku borbe. Želela je da nastavi sa lečenjem i borbom, iako je njeno fizičko stanje malo oslabilo. I to smo i uradili."

"Nije želela da ode jer je volela život, ali je bila svesna da je kraj" - rekao je onkolog, a onda ispričao i kako su izgledali njeni poslednji sati:

"U poslednjih nekoliko sati bila je na mestu gde joj je bilo veoma udobno, spavala je, bila je okružena nekim od njenih veoma bliskih prijatelja. Soba je bila okružena odabranom grupom prijatelja koji su joj pružali puno pažnje i podrške. Bilo je mračno i tužno, ali lepo i puno ljubavi. Najteže u vezi ovoga je bilo to što nije bila spremna da ode jer je volela život" - zakključio je dr.Lawrence D. Piro.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>