Style

Ljubav

Jennifer Lopez u nikad opuštenijem izdanju: Stil u kome je do sada nismo videli! (FOTO)

Jennifer Lopez, pre nekoliko dana uhvaćena je kako ulicama New Yorka vozi biciklu u potpuno opuštenom izdanju.

Jennifer Lopez u nikad opuštenijem izdanju: Stil u kome je do sada nismo videli! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/jenniferlopez



Popularna pevačica na sebi je imala kombinezon poprskan bojom, sa dugmićima na prednjoj strani i širokim nogavicama. Ukombinovala ga je sa sivom majicom ispod, smeđim japankama, dok je kosu podigla u ne baš tako urednu punđu.

Kompletan autfit je ukomponovala sa velikim minđušama, koje su jošp prepoznatljive iz spota za pesmu "Jenny from the Block".


Foto: Instagram printscreen/jenniferlopez  closet

Lopezin izlet na biciklu desio se istog dana kada su ona i njen suprug Ben Affleck obeležili drugu godišnjicu braka, koju su proveli na suprotnim obalama, što je dodatno podgrejalo priče o razvodu. 

Dok je Lopez bila u New Yorku, Affleck je bio u Kaliforniji, gde je proveo veći deo leta zbog produkcije filma "Računovođa 2". 

Iako je snimanje završeno, filmska zvezda, koja i dalje nosi svoju burmu na ruci, ostao je u Los Angelesu, kakko bi tamo proslavio Dan nezavisnosti. 

Iako nijedno od njih nije javno govorilo o statusu njihovog braka, izvor je u junu rekao za People da nemaju nikakve letnje zajedničke planove i da su  fokusirani na svoje odvojene živote. Zvezda filma "Atlas" takođe je viđena kako nosi venčani prsten u Hamptonsu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>