Region

Svet

Tanja Savić kao kapetan broda: Avanture sa porodicom na moru! (FOTO)

Tanja Savić trenutno uživa u letovanju sa svojim 11 godina mlađim izabranikom Mukijem i sinovima Đorđem i Maksimom.

Tanja Savić kao kapetan broda: Avanture sa porodicom na moru! (FOTO) Foto:Instagram printscreen/tanjasavic



Njihovo zajedničko putovanje na more postalo je prava porodična avantura, a Tanja se potrudila da svaki trenutak ovih nezaboravnih dana zabeleži i podeli sa svojim fanovima na Instagramu.

Na fotografijama koje je podelila, možemo videti Tanjinu sreću i opuštenost dok se zajedno sa svojim najbližima provodi na sunčanoj obali.


Foto: Instagram printscreen/tanjasavic

Poseban trenutak je zabeležen kada je Tanja preuzela ulogu kapetana malog brodića, što je izazvalo oduševljenje njenih pratilaca. U opisu jedne od slika, Tanja je napisala: 

- Dragi moji, ovako izgleda kad ja pokušavam da vozim brod. Radujem se kao malo dete! Pogledajte moj osmeh - pričala je pevačica.


Foto: Instagram printscreen/tanjasavic

Porodična harmonija i osmesi na licima Tanje, Mukija i njihovih sinova zrače sa svake slike.  Fanovi su preplavili njene objave porukama podrške i komplimentima na račun njenog izgleda i sreće. "Prelepa porodica, uživajte!", "Tanja, blistaš od sreće!", "Najlepša kapetanica!", samo su neki od komentara koje su ostavili njeni pratioci.

Tanja Savić je svojim primerom pokazala kako ljubav i zajedništvo mogu doneti radost i sreću, čak i nakon teških perioda u životu. 



 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>