Elita 7

Parovi

Marko Djedović razotkriva: Opozicija iz Elite su jeftini prevaranti i ološi!

Marko Đedović izneo je šokantne optužbe protiv Bojane Pavlović i Anđele iz rijalitija "Elita", nazvavši ih prevarantima i ološima, dok prepiske otkrivaju šokantne detalje o pozajmljivanju novca i porodičnom nakitu.

Marko Djedović razotkriva: Opozicija iz Elite su jeftini prevaranti i ološi! Foto: Printscreen Youtube/Republika TV



U kasnim večernjim satima, bivša učesnica rijalitija "Elita" šokirala je sve javnim obraćanjem u kojem je otkrila da ju je Bojana Pavlović napustila dok je spavala i otišla u Novi Sad.

Javnost je dodatno uzdrmana prepiskama koje su nedavno procurele. Reč je o navodnim porukama između Anđele i za sada nepoznate osobe, u kojima Anđela pozajmljuje novac. U prepiskama, Anđela navodno obećava da će vratiti novac čim uzme mamin i svoj nakit iz porodične kuće u Aranđelovcu, jer se o tome dogovorila sa Bojanom.

Sada se oglasio Marko Đedović, koji nije štedeo Bojanu i Anđelu.

Ijao, ijao, pa da. Drago mi je što će se bar napolju razotkriti takve "poštenjačine" koje su glumile poštenje u rijalitiju, pričale protiv drugih da bi pridobile hejtere s društvenih mreža. Mnogo mi je drago što sam raskrinkao "opoziciju" jer su smešni i bezvredni - rekao je Marko, pa dodao:



Anđela Šparavalo priča o roditeljima



Jeftini, bez dinara i gladni prevaranti, ološi, koji su spremni na sve za koru hleba koju ne mogu pošteno da zarade, već žele da ukradu nakit od majke. Onaj nakit koji se godinama prenosi s majke na ćerku. Taj nakit bi ona svakako dobila kada se uda, ali joj je bitno da još malo vremena provede sa Bojanom i potroši to malo što imaju. Smeće do smeća, smrde kad prođu putem, ološi neopevani, bez ikakve empatije za porodicu. To im je i bila ideologija "opozicionog delovanja" u Eliti. Mrze porodice, mrze zdrave odnose, jer su genetski predodređeni na takve stvari, kao i oni koji ih podržavaju. Grupišu se tako, počevši od Marinkovića sa decom, preko Bojane. Razumljivo je zašto ona nema empatiju prema porodici. Do Matore, kojoj je glavna tema bila da se posveti porodici koja se razbolela zbog njenih postupaka, a o svemu tome je pričala u rijalitiju. Tako da, više nije ništa čudno, ni ova pljačka, koja ima veze sa "inspektorkom" koja će očigledno odgovarati i po "službenoj dužnosti", korumpirana inspektorka, sa 200 grama polnog uda, od osobe za koju sumnjam da ima psihijatrijsku dijagnozu. Sve u svemu, likovi iz pakla - zaključio je Đedović.

Na kraju, Đedović je imao posebnu poruku:

Živeli roditelji, živela deca i svi odnosi, kog god da su tipa, zasnovani na ljubavi - zaključio je Marko Đedović.

Porodično slavlje uz Novaka i Jelenu!​


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>