Region

Svet

Desingerica predstavio novi imidž i otkrio detalj sa nastupa koji ga je užasno iznervirao! (VIDEO)

Dragomir Despić Desingerica predstavio je novi imidž, ali i otkrio detalj sa jednog od svojih nastupa koji ga je užasno iznervirao.

Desingerica predstavio novi imidž i otkrio detalj sa nastupa koji ga je užasno iznervirao! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Popularni muzičar, važi za najkotroverzniju ličnost na našim prostorima. Njegovi energični nastupi često su viralni na društvenim mrežama, posebno zbog specfičnog odnosa koji ima sa publikom.

Kada mislimo da smo sve videli, a poslednji u nizu snimaka na kojima jedan od fanova iz publike mu liže stopala, Desingerica nas demantuje novim anegdotama. 

- Ja mislim da se on od celog gasa pregasira i to je to... Ja sam mislio da to neće da se vidi. Ja sam osetio samo da ide neka vlažna, mala gusenica. Nikad nisam razumeo taj neki fud fetiš - govorio je i u emisiji "Ami G show", otkrio detalj sa najneprijatnijeg nastupa:

- Podsećam sad sebe na Sergeja Pajića. Zvao bih se Radmilo s ovom frizurom - rekao je muzičar, a onda podelio detalj sa nastupa koji ga je baš iznervirao;

- Nemam najgore, sve mi je drago na određeni način. Iznervirao sam se kad mi je čovek gurao prst u pupak i snima se. Baš sam izgoreo tada. Lik se snima i gura prst u pupak. Onda gura drugi prst u pupak ponovo... Lik trpa treći put prst u pupak, ja se iznerviram i zveknem mu kokavac u teme, a lik gleda gore. To je jedini put da sam reagovao - rekao je muzičar, što je izazvalo smeh u studiju. 

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>