Region

Svet

Vera Matović se oglasila nakon što je njena pesma završila u reklami Michaela Jordana: Evo kako je reagovala!

Vera Matović, nakon što je saznala da je njena pesma "Miki, Milane" završila u reklami za brend Michael Jordana, oglasila se i otkrila kako se oseća.

Vera Matović se oglasila nakon što je njena pesma završila u reklami Michaela Jordana: Evo kako je reagovala! Foto: YouTube printscreen/Grand Magzin



Popularna pevačica naglašava da je veoma ponosna i srećna zbog numere koja je već godinama, kako ističe, planetarni hit.

-Nisam znala ništa o tome, to je za ponos, nije za ljutnju. Kada me takav sportista kao što je Luka Dončić uvrsti u sve to, pa to je za ponos. Ja sam sad toliko srećna. Pesma „Miki Milane“ je planetarni hit, to su svi pevali, svi pevaju i danas – rekla je Vera Matović za Blic.

Podsetimo, pesma je korišćena u promotivnom spotu za reklamu sportskog brend Michaela Jordana, a sve to zahvaljujući NBA zvezdi Luki Dončiću, koji je zaštitno lice brenda. 

Reklama, koja je postala viralna, prikazuje Dončića koji automobilnom dolazi na košarkaški teren, dok se iz njegovog auta čuje pesma "Miki, Milane" od Vere Matović.  

Za mnoge je ovo bila neočekivana, ali prijatna kombinacija. Pesma "Miki, Milane" jedna je od omiljenih mladom NBA košarkašu, te ne čudi da je upravo ona završila u reklami. 

Reklama je brzo postala hit na društvenim mrežama, a pesma "Miki, Milane" ponovo je našla svoj put do srca slušalaca širom sveta. 

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>