Svet

Region

Slomljena od bola: Majka Shannen Doherty se oglasila nakon smrti ćerke

Majka Shannen Doherty, smogla je snage i obratila se javnosti nakon smrti ćerke.

Slomljena od bola: Majka Shannen Doherty se oglasila nakon smrti ćerke Foto: Instagram printscreen/theshando



Slavna glumica, preminula je 13. jula nakon duge i teške borbe sa rakom. Njena majka Rosa, koja joj je bila najveća podrška tokom devetogodišnje borbe, smogla je snage i obratila se javnostii nakon tragičnog gubitka.

"Ona je moja lepa devojka i moje srce. Naša porodica želi da se zahvali svima koji su pokazivali ljubav i podršku našoj Shanenn tokom njenog života. Zaista smo zahvalni", rekla je majka slavne glumice.


Foto: Instagramprintscreen/theshando

Podsetimo, Doherty je rak dojke prvi put dijagnostikovan 2015. godine. Nakon mastektomije, hemoterapije i tretmana zračenjem, 2017. je objavila da se bolest nalazi u remisiji. Nažalost, tri godine kasnije, otkrila je da joj se bolest vratila, ali i proširila, kao i da su joj lekari dijagnostikovali rak 4. faze. Proširio se na kosti, da bi  u 2023. došao i do mozga.

Nakon zastrašujućih saznanja o bolesti koja se proširila, Shannen je podnela zahtev za razvod od svog supruga Kurta Isvarienka sa kojim je 11 godina bila u braku. 

''Razvod je poslednja stvar koju je Šenon želela. Nažalost, osećala je da nema druge opcije'' - saopšteno je prošle godine iz njene PR službe.

Porodica, prijatelji i kolege veoma teško su podneli vest o njenoj smrti


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>