TV Show

Parovi

Gasttozz prvi put otkriva detalje hapšenja na Tajlandu i bolesti koja ga je prikovala za krevet: Uzeo sam ilegalne pečurke!

Nenad Marinković Gasttozz, gostujući u jednoj emisiji javno je progovorio o hapšenju na Tajlandu i zatvoru u kome je proveo dva meseca.

Gasttozz prvi put otkriva detalje hapšenja na Tajlandu i bolesti koja ga je prikovala za krevet: Uzeo sam ilegalne pečurke! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Bivši učesnik rijalitija u emisiji "Ami G show", otlriva zbpg čega je otišao uopšte na Tajland, a onda opisuje trenutak kada ga je policija uhapsila, ali zbog čega je bio pritvoren tako dugo. 

"Rešio sam da promenim život iz korena, da odem tamo na more, zajedno sa svojim kumom da gajimo marihuanu, prodajem. Tamo je to legalno. Desila se skroz suprotna situacija. Došla mi je jedna ekipa iz Beograda na Tajladn i zamolila me da im kupim pečurke i da im donesem na ostrvo. Ja sam to sve kupio, iako su pečurke tamo zabranjene. Kada sam trebao da krenem ujeo komarac Denge, pa sam bio prikovan sedam dana za krevet. Denge se zove, ozbiljna priča. Tad sam stavio te pečurke u kancelariju. Posle mesec dana dođe rutinska kontrola i nađu te pečurke. Uzeli su mi pasoš kad sam priznao da je moje, trebalo je sutra da odem u imigraciono, da me verovatno deportuju, ali ja nisam otišao, blejao sam sa devojkom. Posle mesec dana su me zaustavili pijanog na motoru i onda kreće priča nenormalna. Priče su bile sve gore i gore. Te pečurke sa Tajlanda niko na kraju nije ni probao – pričao je Gasttozz, a potom ispričao i jezive detalje: 

“Bio sam u zatvoru 70 i nešto dana. Tamo je 115, 120 ljudi koji nisu normalni su tamo… Gledao sam čoveka koji priča sa čašom vode, svašta. Spavao sam sa “akvamenom”. Imao sam i mušku Miljanu Kulić. Isti lik iz Italije, isti Miljana! Odmah sam upao u bandu, niko me nije maltretirao. Pet godina sam dobio zabranu da idem na Tajland. Vratio sam se kao zatvorenik”, zaključio je Marinković u emisiji "Ami G show". 


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>