Elita 7

Parovi

ELITA 7 - pitanje gledalaca: Stanislav Krofak o susretu sa ćerkom i vezi sa Majom Marinković! (VIDEO)

U rijalitiju ELITA 7 narod pita, gost je bio Stanislav Krofak koji je govorio o svom učešću, ali i svim detaljima o susretu sa ćerkom koja je bila njegov najveći kritičar. 

ELITA 7 - pitanje gledalaca: Stanislav Krofak o susretu sa ćerkom i vezi sa Majom Marinković! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Stanislav je kao i u ELITI,  mirno i staloženo odgovarao na pitanja ljudik koji su se uživo uključivao u program.

- Stanislave, moram da ti kažem da smo mi iz Nemačke glasali za tebe, fascinantno mi je kako si dobar i kulturan dečko, svidelo mi se što si davao Mioni savete kao da si joj otac kako treba da se ponaša, sve što si joj govorio iskreno smo ti verovali - rekao je gledalac.

- Ja sam njoj to uvek govorio i napolju, nemam problem da udelim lepe savete - rekao je Stanislav.

- Meni je najdraže što je ispratio Mionu napolje, fascinantno mi je da ona govori kako mu je bila devojka, a živela je kod njega. Imam pitanje, da li se čuo sa ćerkom? - pitao je gledalac.

- Jesmo, čim sam stigao u Zagreb, odmah smo se videli i popričali, ja sam joj se izvinio za sve - rekao je Stanislav.

- Da li si pogledao tvoj intimni snimak sa Majom koji si demantovao? - pitala je voditeljka.

- Jesam, gledao sam nešto kratko, nije mi uopšte došla želja da pogledam kad već sve znam, malo su me prijatelji zezali, ali nemam potrebu sada to sve da gledam - rekao je Stanislav.

Potom se uključio, Almir iz Velike Plane uklujučio se u program i savetovao Stanislava da kupi Mioni buket ruža i odnese, što bi Maju svakako iznerviralo, jer smatra da je i dalje zaljubljen u svoju bivšu devojku.

- Stanislave pozdrav veliki za tebe, ti si jedna rajska duša i dobar čovek. Reci mi iskreno pošto je tvoja bivša ljubav Miona, tvoj osmeh vara ceo svet i ti je nikada nećeš zaboraviti, kupi korpu sto i jedne ruže i reci joj da se vrati u srce tvoje. To si trebao da uradiš odma i lepo je vratiti se na stare ljubavi, a Maju Marinković nemoj da diraš jer se ona nada u tvoju ljubav a ti si zaljubljen u Mionu. Pitao bih ga da li bi se iskreno vratio Mioni? - pitao je gledalac.

-Ja sam već govorio da joj se ne bih vratio nikad više, ne volim je, mene ona ne zanima, ja znam da meni niko ne veruje, ali to je jedina istina - odgovorio je Stanislav.

- Mene oko ne može da prevari, ja se samo plašim da ne izigra Maju Marinković, reci mi šta bi uradio sa Majom, ja bih je na njegovom mestu zaprosio. Ja sad pratim njegove reči, ja sam na Majinoj strani - rekao je gledalac.

Stanislav ističe da on i Maja sada nisu u vezi, ali da taj status može uskoro i da se promeni.

- Ja sam se stvarno u Maju zaljubio i rekao sam da mi je najlepša devojka. Rekao sam joj da neću da prelazim preko nekih stvari, vreme je odmicalo i ona je meni draga, puno smo provodili vremena zajedno i onda sam shvatio da nikada ne kažem ne. Rekao sam joj da ću joj dati šansu napolju, mi nismo sada u vezi, ali provodimo vreme i videćemo, možemo ući u vezu a i ne mora da znači. Niti se ljubimo, nismo čak ni intimni. Treba proći neko vreme određeno da vidimo da li ćemo biti zajedno, ako se nastavi ovako budemo videli - rekao je Stanislav.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>