Region

Svet

Barbara Bobak: Nova boja kose i ekskluzivni nastupi ovog leta! (VIDEO)

Barbara Bobak je svojim novim miksom izazvala pravu buru na domaćoj muzičkoj sceni, a komplimenti stižu sa svih strana. Mlada pevačica, koja je ovog leta obradovala fanove promenom boje kose, sada je crvenokosa, spremna je za brojne nastupe, uključujući i ekskluzivni nastup u Crnoj Gori u poznatom "Top Hill"-u. Otkrijte kako Barbara doživljava svoje uspehe, planove i izazove na putu ka vrhu muzičke scene.

Barbara Bobak: Nova boja kose i ekskluzivni nastupi ovog leta! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Telegraf





Barbara Bobak je izazvala pravu buru na domaćoj sceni svojim najnovijim miksom, a komplimenti stižu sa svih strana.

Tokom leta, očekuju je brojni nastupi, a sada je odlučila da dodatno obraduje svoje fanove. Barbara je promenila boju kose i više nije crnka, već crvenokosa. Preciznije, njena kosa je sada u mahagoni nijansi, koja joj savršeno pristaje i dodatno naglašava njene oči. "Ups, uradila sam nešto," napisala je Barbara na svom storiju, verujući da će njeni pratioci biti oduševljeni.

Pred njom je veliki nastup u Crnoj Gori, u poznatom "Top Hill"-u, gde će nastupiti kao najmlađi izvođač koji je uspeo da zakaže to ekskluzivno mesto. Barbara je priznala da je bila iznenađena ovim uspehom. "Da, baš sam se iznenadila i bila u fazonu 'ljudi, stvarno?!'... Ali očigledno moj menadžment veruje u mene više nego što sam očekivala. Drago mi je, ponosna sam. Aktivno se pripremamo, to će biti mini koncert, nešto potpuno drugačije od mojih dosadašnjih nastupa. Biće odlično."



Barbara Bobaj nova boja kose
Foto: Printscreen Instagram/barbara bobak



S obzirom na veličinu prostora i visoku cenu karata za Barbarin nastup, pojavile su se spekulacije da bi mogla zaraditi više od 100.000 evra "čisto" za dve noći u "Top Hill"-u. "E, ja da imam sto hiljada, ne bih sad stajala ovde. (smeh) Šalim se. Ne ulazim u te računice. Nisam brojačica novca ni ljudi. Nije to baš tako kao što se piše. Čak i da je, tu postoji mnogo troškova. Meni je najbitnije da mi je pružena prilika da pevam tamo, koliko god zaradim, makar i 500 evra, baš me briga. Pevala sam na 'Top Hill'-u."

Ako bi zaista zaradila 100.000 evra, uložila bi u nekretninu ili kupila "besan" auto. Kada je reč o njenom "receptu za uspeh", Barbara ističe: "U mom slučaju, uspeh dolazi od toga što sam uvek svoja i ne foliram se. Radim ono što volim, pevam muziku koju osećam i koja mi se sviđa. Ne menjam fazon svaki mesec i ne trudim se da udovoljim svima. Ljudi su zavoleli to što sam ja," rekla je pevačica.

Možda vas interesuje:
ELITA 7: Oglasila se Jelena Marinković posle izlaska iz Urgentnog!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>