Svet

Region

Yulia Vlasova osvojila Johnny Deepa: Stariji je 4 godine od njenog oca!

Johnny Depp, nakon burnog perioda sa Amber Heard, pronašao je sreću sa mladom ruskom manekenkom i kozmetičarkom, Yuliom Vlasovom. Njihova veza, koja je otkrivena preko Instagram objava, izazvala je veliku pažnju javnosti, a glumac je čak 4 godine stariji od njenog oca.

Yulia Vlasova osvojila Johnny Deepa: Stariji je 4 godine od njenog oca! Foto: Printscreen Youtube/Page Six




Holivudski glumac Johnny Depp (61), dve godine nakon burnog suđenja sa Amber Heard i sedam godina posle razvoda, ponovo je u centru pažnje zbog svoje nove devojke.

Johnny je nedavno viđen na aerodromu u Velikoj Britaniji u društvu obezbeđenja i atraktivne plavuše, za koju se ispostavilo da je ruska kozmetičarka i manekenka Yulia Vlasova.

Iako nijedno od njih dvoje nije zvanično potvrdilo prirodu njihove veze, Yulia je kroz niz Instagram objava, od kojih su neke kasnije obrisane, nagovestila romantičnu povezanost. Podelila je fotografiju na kojoj ona i Depp sede jedno pored drugog i drže se za ruke, odgovarajući na pitanje pratilaca ko joj je omiljeni glumac sa: "JD. On je neverovatno talentovan i inspirativan čovek."


Yulia Vlasova osvojila Johnny Deepa
Foto: Printscreen Youtube/Page Six


Yulia je takođe objavila njihov zajednički selfi na kojem je Depp ljubi u obraz. Izvori bliski Depu potvrdili su da se par povremeno viđa poslednje dve godine i da imaju "vezu bez obaveza".

Vlasova živi u Pragu gde vodi svoj studio za šminku i frizure. Par se upoznao u Poljskoj u avgustu 2021. na Međunarodnom filmskom festivalu u Karlovim Varima. "Daily Mail" prenosi da je Vlasova studirala na Institutu za međunarodne odnose u Moskvi, vodećoj akademiji za obuku diplomata, i na Univerzitetu Zapadne Češke u Plzenju. Nakon rada u jednoj češkoj kompaniji, 2021. godine odlučila je da promeni karijeru i otvori svoj salon lepote.

Yulia je samo dve godine starija od Lili-Rose Depp, Johnnyjeve ćerke, dok je glumac četiri godine stariji od njenog oca.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>