Svet

Region

CAPTAIN AMERICA: BRAVE NEW WORLD - Pogledajte novog kapetana u akciji! (VIDEO)

Nakon što smo upoznali novog Kapetana Ameriku u seriji Disney Plus, sledeće godine ćemo imati priliku da ga gledamo i na velikom platnu. U prvom trejleru koji se pojavio, možemo videti kako se snašao u novoj ulozi.

CAPTAIN AMERICA: BRAVE NEW WORLD - Pogledajte novog kapetana u akciji! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Marvel



"Avengers: Endgame" ne samo da je okončao Marvelovu sagu o beskonačnosti, već je indirektno bio i kraj ere pojedinih superheroja. 

Glumci poput Robert Downey Jr. i Chris Evansa imali su značajan uticaj na MCU do tada, ali su onda otišli. Iako Iron Man neće biti preuređen, barem za sada, naslednik Steve Rogers je već nagovešten u Endgame-u. 

Sam Wilson, koga igra Anthony Mackie , trebalo je da krene Rogerovim stopama, ali se borio sa nasleđem, kao što smo videli u Disney Plus seriji "Sokol i zimski vojnik".

Na kraju je odlučio da postane heroj, a kako se snašao u tome imaćemo prilike da vidimo u njegovom prvom bioskopskom ostaverenju u filmu "Captain America: Brave New World". 

U prvom trejleru ne samo da vidimo Wilsona u kultnoj odeći uključujući i štit, već nam je prikazan i novi predsednik SAD Tadeus Ros, koga igra Harison Ford. On želi da radi sa Kapetanom Amerikom, što uskoro postaje neophodno kada se pojave znaci infiltracije iz njegovih redova.

Na samom kraju trejlera nalazi se nagoveštaj Crvenog Hulka o kojem se ranije pričalo, koji će verovatno igrati centralnu ulogu. 

Međutim, proći će još neko vreme pre nego što CAPTAIN AMERICA: BRAVE NEW WORLD“ bude pušten u bioskope, a planirano za februar 2025. godine.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>