Svet

Region

Poslednja objava Shannen Doherty tera suze na oči: Ovako je govorila samo tri nedelje pred smrt! (VIDEO)

Poslednja objava i slika Shannen Doherty dirnula je mnoge njene obožavaoce širom sveta.

Poslednja objava Shannen Doherty tera suze na oči: Ovako je govorila samo tri nedelje pred smrt!  (VIDEO) Foto: Instagram printscreen/theshando



Glumica, poznata po svojim nezaboravnim ulogama, uključujući i onu u popularnoj seriji "Beverly Hills 90210", u poslednjem podcastu govorila je upravo o svojoj borbi sa rakom i verovala da postoji mogućnost da pobedi.

Nakon što je objavljena poslednja fotografija na kojoj , Shannen izgleda mirno i zadovoljno, sa osmehom na licu dok se druži sa svojim dugogodišnjim prijateljem Chris Cortazzo koji je zagrlio ii prijateljicom koja je sve vreme bila uz nju tokom hrabre borbe sa rakom, glumica je objavila i svoj poslednji podcast samo nekoliko nedelja pre smrti. 


Foto: X printscreen/page six

"Pozitivnost je u tome što se moja molekularna struktura mojih ćelija raka nedavno promenila, to znači da imam mnogo više protokola za isprobavanje", objasnila je ona, verujući da i ovoga puta može da izađe kao pobednik.

Shannen Doherty preminula je u 53. godini života nakon hrabre borbe sa teškom bolešću, ostavljajući iza sebe nasleđe koje će zauvek živeti u srcima njenih obožavalaca širom sveta.

Podsetimo, Shannen je 2015. godine saznala da boluje od raka dojke. Nakon magzotomije, zračenja i hemioterapija, bolest je ušla u remisiju 2017. godine, ali se nažalost tri godine kasnije vratila i to u četvrtom stadijumu.

Pre godinu dana, slavna glumica je objavila da se rak proširio na mozak, ali je čvrsto verovala da će uspeti da pobedi i ovog puta, nažalost bolest je bila jača.

"Nisam završila sa životom, nisam završila sa ljubavlju, nisam završila sa stvaranjem, nisam završila sa, nadam se, menjanjem stvari na bolje", rekla je tada za People.

Od raka su se lečeli i uspeli da se izbore njena majka  Rosa Elizabeth Doherty i njen brat Shon Doherty.

Shannen, nije imala dece, a pre godinu dana razvela se i od trećeg muža.

Poslednju objavu Shannen Doherty pogledajte ovde.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>