Region

Svet

Jelena Karleuša dodatno podigla temperaturu: Uhvaćena u toplesu na plaži! (FOTO)

Jelena Karleuša trenutno uživa na moru, gde puni baterije za predstojeće obaveze, a fotografija koja je postala viralna, izazvala je pravu pometnju na društvenim mrežama.

Jelena Karleuša dodatno podigla temperaturu: Uhvaćena u toplesu na plaži! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/karleusastar



Poznata po svom izraženom stilu i samouverenosti, Jelena je ponovno privukla pažnju svojim izborom "odeće" za plažu. Uprkos prisustvu "paparaca", pevačica je izgledala opušteno i zadovoljno, pokazujući besprekornu figuru u kupaćem kostimu bez gornjeg dela, dok je na sebi imala ogroman šešir i minijaturni tanga bikini. 

Obožavaoci su pohvalili Jeleninu hrabrost i stil, dok su se neki divili njenom samopouzdanju i sposobnosti da privuče pažnju gde god da se pojavi. Osim što važi zamodnu ikonu, Karleuša je još jednom dokazala zašto je jedna od najzanimljivijih ličnosti na domaćoj estradi.


Foto: Instagram printscreen/kkarleusastar

Uživajući u sunčanim čarima leta, Jelena je upotpunila svoj izgled jednostavnim, ali efektnim detaljima, naglašavajući svoj jedinstveni stil. Njena pojava na plaži je podsetnik na njenu nepokolebljivu prisutnost u javnosti, bez obzira na okolnosti.


Foto: Instagram printscreen/kkarleusastar

Jelena Karleuša je jedan od retkih umetnika koji uspevaju da ostvare jaku vezu sa publikom ne samo kroz muziku, već i kroz svoju ličnu pojavu i javni nastup. Njena sposobnost da stvara kontroverze i da istovremeno bude simbol stila čini je neizostavnim delom savremene pop kulture.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>