Region

Svet

Pevač Nikola Rokvić ponovo u akciji: Humanitarna misija za dečiju onkologiju u Srbiji!

Pevač Nikola Rokvić ne prestaje da impresionira svojom humanitarnom misijom. Pored uspešne muzičke karijere, ponosno ponavlja svoju akciju prikupljanja novca za dečiju onkologiju u Srbiji.

Pevač Nikola Rokvić ponovo u akciji: Humanitarna misija za dečiju onkologiju u Srbiji! Foto: Printscreen Youtube/Blic TV



Pevač je održao obećanje i potvrdio novu akciju! Nikola Rokvić, poznat po svom izuzetnom glasu i uspešnoj muzičkoj karijeri, takođe se ističe svojim humanitarnim radom. Mediji ne prestaju da izveštavaju o njegovim humanitarnim misijama, a pevač je odlučan da ponovo pokrene novu akciju.

Nikola je za domaće medije govorio o novom izazovu, porodici, Novaku Đokoviću i svojoj fondaciji, koja je prikupila novac za dečiju onkologiju u Srbiji.

Veoma sam uzbuđen, trčanje 30 kilometara na planini Jahorini i održavanje koncerta nakon toga predstavlja veliki izazov za mene. Nikada ranije nisam to radio i jedva čekam. Kada sam na planini i uložim veliki napor, brzo se oporavim i dobijem dodatnu energiju - rekao je Nikola. Dodao je:

Bojana i deca će verovatno biti sa mnom, uživaćemo porodično. Sve potiče iz porodice. Porodica je stub i temelj postojanja, zato smo i našu fondaciju nazvali "Porodica". Sada je posebno važno negovati porodične vrednosti. Novak Đoković je večita inspiracija - izjavio je on.




Nikola Rokvic nova humanitarna akcija




Nikola Rokvić je u prijateljskim odnosima sa Novakom i Jelenom Đoković, a o najboljem teniseru svih vremena kaže da je pravi primer kako treba živeti.

Novak je neverovatna inspiracija, čudo od čoveka i vodič za sve nas kako treba da se ponašamo i živimo. Pored sportskih uspeha, važno je kakav je čovek, koliko pomaže drugima i koliko je proslavio našu zemlju. Na Olimpijadi će pokazati koliko je spreman za sve. Povremeno se dopisujemo i zahvalan sam što su Jelena i on bili moja podrška - naglasio je Nikola za "Blic".



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>