Region

Svet

Đina Džinović otkriva kada je uradila prvi estetski zahvat!

Naslednica pevača Harisa Džinovića, Đina Džinović, impresionirala je mnoge svojim umećima u teretani. Ipak, njena transformacija nije rezultat samo vežbanja. U ekskluzivnom razgovoru, Đina otkriva detalje o svom prvom estetskom zahvatu i kako je to uticalo na njen izgled.

Đina Džinović otkriva kada je uradila prvi estetski zahvat! Foto: Printscreen Instagram/djinadzinovic




Naslednica pevača Harisa Džinovića, Đina Džinović, impresionirala je mnoge svojim umećima u teretani. Prema komentarima njene verne armije pratilaca, Đina nikada nije izgledala bolje.

Đina veoma brine o svom izgledu i često provodi vreme u teretani. Nedavno je podelila fotografije na kojima se rasteže nakon treninga, demonstrirajući svoju fleksibilnost i sposobnost da napravi špagu.

Kažem da ponekad treniram, jednom nedeljno zaista radim neke vežbe, ali ništa specijalno... - izjavila je Đina svojevremeno kao gošća emisije "Praktična žena".


Đina Džinovic teretana



Ranije je imala problema sa gojaznošću, pa je pratila stroge dijete i redovno trenirala. Međutim, nije uspela da se izbori sa "hip dips" (udubljenjima na kukovima), pa je odlučila da taj problem reši estetskom korekcijom hijaluronom. Domaći mediji su preneli da je u jednoj poznatoj klinici u Beogradu ubrizgala hijaluronske filere u kukove, kako bi postigla "Kim Kardašijan efekat". Takođe se spekuliše da je korigovala nos, jer su fotografije od pre i sada značajno različite.


Đina Džinović otkriva kada je uradila prvi estetski zahvat!



Pre tri godine sam uradila svoj prvi estetski zahvat kod najbolje doktorke. Želim ovom prilikom da joj se zahvalim što je bila tu da me spreči u mojim fiks-idejama i što već tri godine zajedno radimo na mom fizičkom izgledu uz najlepše rezultate -
priznala je Đina.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>