Elita 7

Parovi

ELITA 7: Miona Jovanović javno otkrila detalje drame sa roditeljima!

Miona Jovanović, koja je izazvala brojne kontroverze u "Eliti 7", suočila se s ozbiljnim kritikama roditelja zbog veze sa Nenadom Aleksićem Ša. Po izlasku iz rijalitija, posetila je roditelje i suočila se sa njihovim razočaranjem, a za medije je otkrila sve detalje ovog susreta.

ELITA 7: Miona Jovanović javno otkrila detalje drame sa roditeljima! Foto: Printscreen Youtube/Zadruga




Mionu Jovanović su nakon finala "Zadruge 7 Elita" dočekali roditelji, koji su je odmah kritikovali zbog njenog ponašanja u rijalitiju i veze sa Nenadom Aleksićem Ša.

Po izlasku iz rijalitija, Miona je prvo prenoćila kod Nenada u stanu. Sada je za medije otkrila da je posetila roditelje i razgovarala s njima o svemu što se desilo.

Bila sam kod roditelja, uzela svoje stvari i popričala sa njima. Situacija je i dalje zategnuta. Razočarani su i povređeni, ali i ja sam. Nisam očekivala takvo ponašanje nakon 10 meseci što me nisu videli. Mogli su da sačekaju i da mi sve kažu u četiri oka, a ne javno. Rekli su mi: “Šta si to izabrala, eto ti tvoj izbor. Mi te ne prepoznajemo” u suštini sve što su mi i u studiju rekli - izjavila je Miona za medije i dodala:


Miona Jovanović javno otkrila detalje drame sa roditeljima
Foto: Printscreen Youtube/Zadruga​


Sa babom se nisam čula, nisam ni išla kod nje jer je ljuta. Ona ostaje pri svom. Iskreno, moji roditelji su se već za gluposti ljutili na mene i burno reagovali. Verujem da će se smiriti kada Nenad i ja pokažemo da imamo normalan odnos. Razumem ih, ali treba i oni mene da razumeju - rekla je Miona.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>