Svet

Region

Posle 60 godina: Vestern Clinta Eastwooda dobija rimejk!

Kada je reč o snimanju na Divljem zapadu, malo ko može da se meri sa opuštenošću i veštinom Clinta Eastwooda, legendarnog glumca koji je to dokazao u tri kultna filma špageti vesterna u Dolara trilogiji Sergia Leonea. 

Posle 60 godina: Vestern Clinta Eastwooda dobija rimejk! Foto: YouTube printscreen/MGM



Počelo je sa "Šakom dolara" 1964. godine, kada je reditelj Sergio Leone stvorio klasik inspirisan japanskim filmom "Jojimbo - telohranitelj". 

Upoznali smo tada "Čoveka bez imena" i pratili ga dok se sukobljavao sa dva rivalna porodična klana u meksičkom gradu San Miguelu. Nastavci "Za nekoliko dolara više" i "Dva slavna nitkova" nastavili su da razvijaju njegovu priču. Ova tri filma i danas imaju kultni status u žanru vesterna.

Sada, posle 60 godina od premijere prvog dela, stiže neočekivana vest: "Za šaku dolara" dobija novi rimejk. Euro Gang Entertainment preuzima implementaciju ovog projekta, koji se trenutno nalazi u ranoj fazi razvoja. 


Foto: X printscreeen/Rocket

Detalji o tome koliko će rimejk biti verni originalu još nisu poznati, uključujući i informacije o glumačkoj ekipi i planovima za bioskopsku distribuciju.

Odmah nakon objave, fanovi su počeli da dele svoje mešane reakcije na društvenim mrežama. Među glumcima koje bi mnogi mogli zamisliti u ulozi glavnog junaka je Scott Eastwood, sin Clint Eastwooda, koji već ima značajno iskustvo kao glumac i odražava sliku "Čoveka bez imena" iz originalnih filmova. 

Ostaje da vidimo da li će Scott Eastwood preuzeti ovu ulogu ili će biti izabrana neka druga filmska zvezda.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>