Region

Svet

Sin Ljube Perućice hitno primljen u bolnicu! Pevač se oglasio i otkrio u kakvom je stanju (FOTO)

Osmomesečni sin Ljube Perućice hitno je primljen u bolnicu, što je izazvalo zabrinutost među njegovim obožavaocima širom zemlje. 

Sin Ljube Perućice hitno primljen u bolnicu! Pevač se oglasio i otkrio u kakvom je stanju (FOTO) Foto: Instagram printscreen/ljubaperucica



Pevač je nedavno otkrio u javnosti da je bebino zdravstveno stanje zahtevalo hitnu medicinsku pažnju.

Na društvenim mrežama, Ljuba je objavio fotografiju na kojoj nežno drži svog sina u naručju, uz reči koje su dirnule mnoge: "Pesma kao lek, dobro smo sad."


Foto: instagram printscreen/ljubaperucica

Ova poruka iz srca pokazuje koliko je Ljuba duboko pogođen situacijom, ali i koliko mu je važna podrška koju dobija od svojih fanova u ovim teškim trenucima.

Pevač je istakao da je porodica njegova najveća podrška, te da su im reči podrške i ljubavi svih fanova neizmerno važne.

Na društvenim mrežama su se brzo pojavile poruke podrške za Ljubinu porodicu, uz želje za brzim oporavkom njihovog malog. Brojni fanovi su izrazili svoje iskreno saosećanje i nadu u povoljan ishod situacije. Ljuba je zahvalio svima na podršci i zamolio za razumevanje u ovom izazovnom periodu za njegovu porodicu.

Ovaj događaj je još jednom pokazao koliko je Ljuba Perućica voljen i poštovan u javnosti, te koliko njegova porodica znači njemu i njegovim fanovima.

Svi se nadaju da će mališan brzo ozdraviti i da će porodica Perućica uskoro moći da se vrati svakodnevnim aktivnostima uz osmeh i radost.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>