Svet

Region

Alec Baldwin se prvi put oglasio nakon odbačenih optužbi za ubistvo koleginice: Evo šta je poručio slavni glumac! (FOTO)

Alec Baldwin, oslobođen je optužbi za ubistvo Halyne Hutchins, tokom snimanja fima "Rust" u Novom Meksiku.

Alec Baldwin se prvi put oglasio nakon odbačenih optužbi za ubistvo koleginice: Evo šta je poručio slavni glumac! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/ABC



Slavni glumac kroz suze je dočekao o vest o oslobađajućoj presudi, a sada se prvi put oglasio i na društvenoj mreži Instagram.

"Previše je ljudi koji su me podržali da bih se sada zahvalio. Za sve vas, nikada nećete znati koliko cenim vašu ljubaznost prema mojoj porodici" - stoji u opisu fotografije koju je glumac postavio.


Foto: Instagram printscreen/alecbaldwin

Podsetimo, Sudija Mary Marlowe Sommer odbacila je slučaj zbog nedoličnog ponašanja policije i tužioca, koji su uskraćivali dokaze odbrani u slučaju snimanja kinematografkinje Halyna Hutchins 2021. na setu filma "Rust".

Baldwin, nakon presude nije mogao da dođe sebi.  Plakao je i jecao, a potom zagrlio svoja dva advokata. Nakon toga prišao je svojoj uplakanoj  ženi  Hilaria, majku sedmoro od njegove osmoro dece, grleći je snažno.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>