Svet

Region

Jason Priestley se potresnom porukom oprostio od Shannen Doherty: Nedostajaće mi! (FOTO)

Vest o smrti Shannen Doherty, poznate glumice iz kultne serije "Beverly Hills, 90210," i "Charmed" potresla je mnoge, a posebno njenog kolegu Jasona Priestleyja sa kojim je glumila u seriji koja je osvojila srca publike devedesetih godina.

Jason Priestley se potresnom porukom oprostio od Shannen Doherty: Nedostajaće mi! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Paramaunt



Jason i Shannen postali su poznati kao brat i sestra, Brandon i Brenda Walsh u seriji Beverli Hills 90210.

Shannen je preminula 13. jula nakon duge i teške borbe sa rakom, ostavljajući iza sebe prazninu u srcima mnogih.

Jason Priestley, koji je zajedno sa Shannen igrao u seriji "Beverly Hills, 90210," nije mogao da sakrije tugu i šok zbog gubitka svoje drage prijateljice. Njih dvoje su delili mnogo zajedničkih trenutaka tokom snimanja serije koja je obeležila devedesete godine.

Priestley je u emotivnoj poruci na društvenim mrežama izrazio svoje saučešće i sećanje na Shannen kao izuzetnu glumicu i prijateljicu. "

"Šokiran i tužan kada sam čuo za smrt moje prijateljice Shannen. Bila je sila prirode i nedostajaće mi. Šaljem ljubav i svetlost njenoj porodici u ovo mračno vreme" - stoji uz objavu fotografije iz kultne serije. 


Foto: Instagram printscreen/jasonpriestley

Shannen Doherty se godinama hrabro borila sa rakom dojke, inspirisavši mnoge svojom upornošću i hrabrošću. Njena borba je bila javna, čime je podigla svest o ovoj teškoj bolesti i pružila podršku onima koji se suočavaju sa sličnim izazovima.

Vest o njenoj smrti izazvala je talas tuge među obožavaocima širom sveta, ali i među kolegama iz industrije. Shannen će zauvek ostati upamćena po svojoj izuzetnoj karijeri i nepokolebljivom duhu.

Njeno nasleđe će živeti kroz brojne uloge koje je tumačila, a njena hrabrost i snaga će nastaviti da inspirišu mnoge. Shannen Doherty će zauvek biti deo srca svih onih koji su imali privilegiju da je poznaju i vole.

Pročitajte još: ​Velika tuga: Shannen Doherty preminula nakon teške borbe sa rakom u 53. godini
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>