Ostalo

Sme�no

Nole prišao Kate Middleton i pokazao gospodske manire: Evo šta je uradio pre uručenja pehara!

Novak Đoković pokazao gospodske manire prema Kate Middleton pre uručenja pehara u finalu Wimbledona. Saznajte više o ovom događaju i izjavi Noleta.

Nole prišao Kate Middleton i pokazao gospodske manire: Evo šta je uradio pre uručenja pehara! Foto: Printscreen Youtube/Wimbledon



Novak Đoković nije uspeo da se nametne u finalu Wimbledona, pa je Carlos Alcaraz zasluženo pobedio sa 3:0 (6:2, 6:2, 7:6) nakon dva i po sata igre, odbranivši titulu u reprizi prošlogodišnjeg finala. Mladi Španac je osvojio svoju četvrtu grend slem titulu, a drugu u Londonu.

Međutim, kada se uzme u obzir da je Novak pre samo mesec dana imao operaciju kolena, ovo je ogroman uspeh protiv izvanrednog Alcaraza.




Novak Đoković i Kate Middleton na ceremoniji uručenja pehara
Foto: Printscreen X/Belle



Posle meča, održana je ceremonija uručenja pehara, a Novak je još jednom pokazao svoje izuzetne manire i poštovanje prema protivnicima i ceremonijalnim protokolima. Pre nego što mu je princeza od Velsa, Kate Middleton, koja je poslednjih meseci bila u žiži javnosti zbog borbe sa rakom, uručila nagradu, Đoković se ljubazno poklonio, što je oduševilo publiku i sve gledaoce kraj malih ekrana.

Da, ponosan sam na to, moram biti. Trenutno sam malo razočaran, ali kada se osvrnem na poslednjih nekoliko, 4-5 nedelja, kroz šta sam sve prošao zajedno sa timom i porodicom, moram da kažem da sam vrlo zadovoljan jer je Wimbledon oduvek bio dečački san i uvek sam ovde želeo da budem. Pokušavam da se podsetim koliko je nerealan osećaj biti ovde. Borio sam se za trofej 10 puta ovde, ali svakog puta kada izađem osećam se kao da je prvi put. Ja sam dete koje živi dečačke snove i hvala svima na tome - rekao je Nole posle meča, a video snimak uručenja pehara možete pogledati OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>