Dnevni Horoskop

Dnevni horoskop za 15. jul 2024!

Otkrijte šta vam zvezde donose danas! Pročitajte svoj dnevni horoskop za 15. jul i saznajte kakve vas avanture, izazovi i mogućnosti čekaju. Uživajte u ljubavi, poslu i zdravlju dok se krećete kroz ovaj poseban dan.

Dnevni horoskop za 15. jul 2024! Foto: Pixabay





Ovan 21.3. - 20.4.
Danas je jedan od onih dana koje biste poželeli obrisati gumicom da je moguće. Ipak, iz ovoga možete izvući važnu lekciju. Stari problemi na poslu pojavljuju se u novoj formi. Zdravlje stabilno.

Bik 21.4. - 21.5.
Nastavite po starom običaju i sve će doći na svoje mesto. Strpljenje obično daje rezultate. Partner je u velikoj nedoumici, pomozite mu. Reuma se može pogoršati.

Blizanci 22.5. - 21.6.
Divan dan za tek zaljubljene. Pogotovu za one rođene u jutarnjim satima, dan će biti ispunjen prelepim osećanjima. Nedostatak novca nije problem. Promenljivo raspoloženje.

Rak 22.6. - 22.7.
Dobro bi bilo da danas podvučete crtu i odlučite kojim putem ćete dalje koračati. Mnogo toga se nagomilalo. Sukob sa starijim kolegom je neizbežan. Prekontrolišite nivo šećera u krvi.

Lav 23.7. - 22.8.
Telefonski poziv će vam danas preokrenuti sve planove. Na kraju će se sve dobro završiti, a još ćete upoznati i jednu neobičnu osobu. Kožna infekcija zahteva lečenje.

Devica 23.8. - 22.9.
Davno zaboravljena osoba će danas ponovo ući u vaš život na velika vrata. Ukazaće vam se mala šansa za promenu radnog mesta. Zdravlje vam je dobro.

NEDELJNI horoskop za period od 15. jula do 21. jula 2024. godine.


dnevni horoskop 15 jul
Foto: Pixabay


Vaga 23.9. - 22.10.
Napravit ćete danas jednu malu grešku koju čak nećete ni primetiti. Tek kasnije ćete shvatiti njenu veličinu. Poziv iz inostranstva unosi nemir. Virusna infekcija je moguća.

Škorpija 23.10. - 22.11.
Niste očekivali baš danas da vam se otvore horizonti za posao o kojem ste dugo razmišljali. Skoncentrišite se na njega. Bilo bi dobro da što pre krenete kod zubara.

Strelac 21.11. - 21.12.
Nekad je dovoljan jedan pogled da se osećate kao da tu osobu znate godinama. Kasnije se to može promeniti. Upali ste u velike dugove. Nesanica i nervoza su prisutni.

Jarac 22.12. - 19.1.
Dugo se niste probudili ovako raspoloženi. Pokušajte zadržati takvo stanje čitavog dana. Jedan kolega vam namešta podlu igru. Imunitet vam je na visokom nivou.

Vodolija 20.1. - 19.2.
Konačno ste progledali. Sad vam ceo svet izgleda drugačije. Malo će boleti, ali će sve biti kako treba. Šef ima ozbiljne primedbe na vaš rad. Povišen krvni pritisak je moguć.

Ribe 20.2. - 20.3.
U jutarnjim satima morate biti jako oprezni jer postoji mogućnost lakše povrede. Jedna osoba od vas mnogo očekuje, recite joj istinu. Zdravlje vam je jako promenljivo.

Možda vas interesuje:
Nole prišao Kate Middleton i pokazao gospodske manire: Evo šta je uradio pre uručenja pehara!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>