Region

Svet

Neverovatan gest Milice Pavlović: Ispunila dato obećanje mladencima i ispoštovala publiku u Vlasenici! (FOTO)

Pevačica Milica Pavlović još jednom je pokazala zašto je toliko voljena među svojim fanovima. Tokom proteklog vikenda, Milica je ispunila obećanje dato mladencima i istovremeno održala spektakularan koncert u Vlasenici, oduševivši publiku svojim nastupom.

Neverovatan gest Milice Pavlović: Ispunila dato obećanje mladencima i ispoštovala publiku u Vlasenici! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/milicapavlovic



Milica je na koncertu u Novom Sadu, doživela nesvakidašnju situaciju, kada joj je par iz publike kroz plišanu igračku poslao pozivnicu za venčanje. Još tada je pevačica obećala javno da će doći na svadbu.


Foto: Instagram printscreen/milica pavlovic

Ipak, Milica je nedavno saznala da je tog dana imala i zakazan koncert u jednom mestu kod Tuzle, pa se plašila, s obzirom da je šest sati putovanja u pitanju da neće uspeti da bude na dva mesta u istom danu.

Ona je održala reč i uspela da usreći mladence, čija je svadba bila u Aleksincu, ali i publiku u Vlasenici, gde je imala zakazan nastup.

Pevačica je iznajmila avion i rešila sve nedoumice. 


Foto: Instagram printscreen/milica pavlovic

 Mladenci su bili presrećni što je njihova omiljena pevačica prisustvovala njihovom najvažnijem danu i ulepšala ga svojim glasom i prisustvom, a otpevala im je pesmu za prvi ples.

Milica se malo provodila na svadbi, od mladenaca dobila sjajan poklon, a onda se uputila na aerodrom u Nišu, odakle je odletela za Tuzlu.


Foto: Instagram printscreen/milica pavlovic


 Uprkos umoru, Milica je na scenu izašla sa energijom i entuzijazmom, pruživši prisutnima nezaboravan koncert. Njene pesme, energični nastupi i interakcija sa publikom podigli su atmosferu na viši nivo, a ovacije nisu prestajale tokom celog koncerta.


Foto: Instagram printscreen/milica pavlovic


Publika u Vlasenici bila je oduševljena što je Milica Pavlović, i pored napornog rasporeda, uspela da održi obećanje i priredi im spektakl za pamćenje. Mnogobrojni fanovi nisu krili svoje oduševljenje i zahvalnost, ističući da je Milica pokazala koliko joj je stalo do svojih obožavalaca.


Foto: Instagram printscreen/milica pavlovic

Milica Pavlović je ovim neverovatnim gestom još jednom dokazala da je prava zvezda koja ceni i poštuje svoju publiku, uvek dajući sve od sebe da ih usreći i ispuni njihova očekivanja.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>