Ostalo

Sme�no

EURO 2024: Pobednik je Španija ili Engleska?

Dok se približava finale EURO 2024, ljubitelji fudbala širom sveta postavljaju isto pitanje: Ko će biti pobednik? Da li će Španija ili Engleska osvojiti titulu? 

EURO 2024: Pobednik je Španija ili Engleska? Foto: YouTube printscreen/RTS



Obe reprezentacije su pokazale izvanrednu formu tokom turnira, čineći ovo jedno od najuzbudljivijih finala u poslednjih nekoliko godina.

Španija je do sada dominirala svojim protivnicima, demonstrirajući vrhunsku tehniku i timsku igru. Sa igračima kao što su Jamal, Pedri, Ferran Torres i Gavi, njihova mladost i energija doneli su im niz pobeda. Njihov selektor, Luis de la Fuente, uspeo je da izgradi tim koji kombinuje iskustvo i talenat, čineći ih favoritima za osvajanje titule.

S druge strane, Engleska, predvođena selektorom Garethom Southgateom, donela je novo osveženje svojoj igri. Igrači poput Harryja Kanea, Raheema Sterlinga i Judea Bellinghama briljirali su na terenu, vodeći svoju reprezentaciju do finala. Njihova odlučnost i borbenost učinile su Englesku ozbiljnim konkurentom za evropski tron.

Obe reprezentacije imaju bogatu istoriju i strastvene navijače koji ih bodre. Dok Španija traži povratak na vrh nakon poslednje titule 2012. godine, Engleska se nada da će konačno osvojiti svoj prvi evropski pehar, što bi bilo istorijsko postignuće za ovu naciju.

Ko će se okititi titulom prvaka Evrope? Hoće li to biti Španija sa svojom tehničkom igrom ili Engleska sa svojom snagom i odlučnošću? Svi odgovori biće poznati uskoro, kada se ova dva fudbalska giganta suoče u finalu EURO 2024.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>