Region

Svet

Još jedna velika tragedija u domu Mire Kosovke: Pevačica slomljena od bola (FOTO)

Mira Kosovka, doživela je još jednu porodičnu tragediju.

Još jedna velika tragedija u domu Mire Kosovke: Pevačica slomljena od bola (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Nakon što je izgubila bebu u sedmom mesecu trudnoće, a 1999. godine joj je na ulazu u Australiju ubijena majka, pevačica Mira Kosovka doživela je još jednu veliku tragediju. Pevačici je preminu brat.

Mira je svoju bol podelila na društvenoj mreži Instagram

– Obaveštavam familiju i rođake da je moj brat Dragan Mican Petričević preminuo jutros. Sahrana je u ponedeljak u Vrnjačkoj Banji! – napisala je pevačica u opisu fotografije.


Foto: Instagram printscreen/mirakosovka

Nedano je Mira u jednom gostovanju isprilčala kako je ponovo pokušala da izgradi život iz početka

– Da sam ostala ovde… Nemilosrdni su ljudi, ne obraćaju pažnju koliko povređuju osobu koja je doživela tako nešto, to je jako bolno. Bolje da se ne priča o tome,da se ne dodaje so na ranu. Desila se Australija, pala sam, a dok sam se izvukla trebalo je. Dobar potez je bio što sam ostala, ovde bih trokirala. Kada mi je majka ubijena sećam se naslova gde su napisali: „Evo kako Mira žali majku“ ima li išta gore i morbidnije i baš je bez milosti i rekla sam: „Ajde zdravo“ -rekla je Mira nedavno za Grand i dodala:

– Ranije me je mnogo bolelo kada pitaju i pišu za to i ta tragedija se ponavaljala. Treba znati meru u svakom poslu, pa i novinarskom. Mnogi su izgubili nekoga, kao da se to samo meni desilo– govorila je Mira koja ne voli da priča o teškim događajima. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>