Elita 7

Parovi

ELITA 7: Miona Jovanović nakon finala donela šokantnu odluku! Evo kod koga je otišla (VIDEO)

U finalu rijalitija ELITA 7, Miona Jovanović ipak je odlučila da se suprotstavi roditeljima i ode u stan svog dečka Nenada Aleksića Ša.

ELITA 7: Miona Jovanović nakon finala donela šokantnu odluku! Evo kod koga je otišla (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Nakon napuštanja ELITE, Ša je ušao u verbalni sukob sa Mioninom porodicom. Nakon što je izašla kao osmoplasirana iz rijalitija, Mioni je postavljeno pitanje gde će otići prvo, kod Nenada ili svojoj kući?

"80 procenata idem kod Ša, stvari ću neke poslati za Kragujevac, neke ću kod Ša. Sutra me on vozi za Kragujevac da uzmem telefon i da pričam sa mojima i tako. Mislim da idem kod Ša, iznervirali su me večeras, malo sam se razočarala. Nije mi se svideo taj postupak nedonošenja telefona, napinjanje: "Javi se roditeljima Stanislavovim", nije mi se svidelo što nisam dobila haljinu za finale. Umesto da mi se obraduju, oni meni pričaju o nekim stvarima, a ne da budu srećni što me vide posle osam meseci. Ne znam, iznervirali su me" - rekla je Miona za Pink.rs.



Nakon te izjave, Miona je sela u Nenadov auto i zajedno su otišli u njegov stan u Zemunu. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>