Elita 7

Parovi

ELITA 7: Miona Jovanović doživela pomračenje! Ša ne zna kako da joj pomogne!

Dok se ukućani pripremaju za superfinale rijalitija "Elita 7", neki od njih suočavaju se s velikim izazovima uoči najvažnije noći, koja će im promeniti živote. Miona Jovanović doživela pomračenje! Ša ne zna kako da joj pomogne!

ELITA 7: Miona Jovanović doživela pomračenje! Ša ne zna kako da joj pomogne! Foto: Printscreen Youtube/Zadruga





Jedna od njih je Miona Jovanović, koja je doživela šok kada je shvatila da njena haljina za finalnu noć nije stigla. - Idi kod mene, pa vidi da li imam nešto što ti se sviđa. Ja sam Slađi dala onu haljinu, mislila sam da je tebi stiglo - ponudila joj je Anita, ali to nije pružilo mnogo utehe Mioni. - Ma, nemaš ništa za tu priliku. Sve si iznosala, nema veze - očajna je odgovorila.

Pa, da, ona jedna haljina je i meni velika, a imam veće grudi... - nastavila je Anita.

Miona je ljutito komentarisala kako ne može da veruje da joj najbliži nisu obezbedili haljinu za finalnu noć. Njeno nezadovoljstvo je raslo dok je gledala druge ukućanke koje su dobile po nekoliko haljina. Svaka je birala onu u kojoj će izgledati najbolje, što je dodatno pogoršalo Mionino raspoloženje.

Ova neprijatna situacija pogodila je i Nenada Aleksića Ša, koji se nervozno šetao po imanju u Šimanovcima. Ša je želeo da pomogne Mioni, ali nije znao kako. "Miona od Ša već pravi kućnu pomoćnicu!" komentarisali su fanovi "Elite" kritikujući njegov potez.

Reper i njegova devojka su pakovali njene stvari u džakove kako bi Miona lakše iznela sve kada bude izlazila iz "Elite". Dok su radili, razgovarali su o kućnim poslovima, a Miona je bila presrećna kada je čula da Ša voli da pegla veš, pošto ona to ne podnosi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>