Svet

Region

Gladiator 2: Pogledajte prvi trejler za nastavak kultnog filma! (VIDEO)

Posle više od 20 godina, ove godine izlazi "Gladiator 2",  Ridleya Scottsa. Sada je objavljen prvi trejler koji nam daje detaljan uvid u blokbaster.

Gladiator 2: Pogledajte prvi trejler za nastavak kultnog filma! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Paramaunt



Mesecima su postojale detaljne informacije o nastavku „Gladiatora“. Pored glumačke ekipe, bili su poznati i detalji o radnji, ali je do sada nedostajao trejler - to se konačno promenilo. 

Na kraju prvog filma „Gladiator“, glavni lik Maximus, koga igra Russell Crowe , slavno gubi život. Postoje novi likovi i glumci za nastavak. Ovog puta u fokusu radnje jeLucius, dečak koga je Mximus spasio u areni.

Prošlo je 15 godina od događaja koje smo znali iz prvog dela.

 Lucius Verus (Paul Mescal) zapravo samo želi da vodi miran život sa svojom porodicom, ali završava u ropstvu od strane rimskih trupa Marcus Acacius (Pedro Pascal). Kao i Maxim pre njega, on odlučuje da postane gladijator i brani se od vladajućih sila, Kaiser Geta (Joseph Quinn) i Carcalla (Fred Hechinger) . 

Pored PaulaMescal („Svi mi stranci”) u glavnoj ulozi, glumačku ekipu čine i Denzel Washington („Ekvilibrijum 3”), Pedro Pascal („Poslednji od nas”) i zvezda Stranger Things Joseph Quinn . 




"Gladiator 2" u bioskopima širom Evrope će početi u novembru 2024. sa prikazivanjem.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>