Region

Svet

Seka Aleksić: Napad na Jelenu Karleušu sam doživela lično!

Seka Aleksić, nedavno je stala u odbranu Jelene Karlueše, kada je frontmen grupe "Crni cerak", izjavio da divi treba da bude čast što sa njima deli binu.

Seka Aleksić: Napad na Jelenu Karleušu sam doživela lično! Foto: Instagram printscreen/sekaaleksic



Seku je njegova izjava veoma iznervirala, pa je odmah reagovala na X mreži, štiteći svoju koleginicu, ali i branšu.

Sada je u emisiji Intrigantno na televiziji K1, otkrila i da je taj napad doživela veoma lično.

- Ja sam doživela to nekako lično. Da sam se ja sutra pojavila taj dečak bi rekao isto to i meni. Mlađe generacije moraju da više poštuju neke stvari. čini mi se da vaspitavanje dece nije kao što treba da bude. Ja nikad u životu nekom od svojih starijih kolega nisam rekla tako nešto, niti bih pomislila. Mogu da ne volim neku vrstu muzike, da mi se ne sviđa kako izvođač nešto izvodi, ali poštovanje mora da postoji. I te kako poštujem starije kolege i mislim da je to ono što ponesemo iz kuće, kako nas mama i tata nauče. Meni nikad mama i tata ne bi rekli da bacim flašu na binu nekome ili da ga gađam, to je jako ružno. Ja tu krivim i organizatore, jer se to dešavalo i prošle godine. Niko od izvođača ne zaslužuje tako nešto - rekla je seka a potom Jelenin nastup okarakterisala kao najbolji na Music Week Festivalu:

- Kada je reč o Jeleni, ne možete da poredite babe i žabe, da kažete kako neko nema svetski nastup. Ona je izašla i rekla "Ajmo sad se rasprštite, došla je mama da vam pokaže kako se to radi". To je tako izgledalo. Vi možete da je volite ili ne volite njenu muziku, nastup ili njen privatni život i ponašanje u javnosti, ali morate da je poštujete. Njen nastup je bio najbolji, najspektakulariji. Mislim da je jako ružno da neko sebi da za pravo da bilo šta negativno - dodala je.

Seka se potom i osvrnula na spornu izjavu seksija iz "rnog ceraka" 

- I ne može da kaže niko da neko ko se juče ispilio i kome cure sline na nos da kaže Jeleni ili Seki ili Željku Joksimoviću ili Zdravku Čoliću da bude čast što je sa mnom na sceni. To, druže, moraš da poštuješ, zato što si ti sa mnom na sceni. Mene je to kao izvođača zabolelo, ja sam samo odbranila svoju branšu. Naravno i Jelenu, ali generalno svoje kolege. U takvim stvarima treba da budemo kolegijalni, ali složićete se da to kod nas ne postoji   - zaključila je pevačica

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>