Elita 7

Parovi

ELITA 7: Maja Marinković je ubedljivi pobednik! (VIDEO)

Kraj rijalitija "Elita 7" se približava, a Maja Marinković je ubedljivi pobednik, bar prema verovanju njenog oca Radomira Takija Marinkovića.

ELITA 7: Maja Marinković je ubedljivi pobednik! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Zadruga



Maja Marinković je jedna od favoritkinja za pobedu u "Eliti 7", prema rečima njenog oca Radomira Marinkovića Takija. Superfinale ovog rijalitija zakazano je za sutra, a Taki je uveren da će Maja zasluženo odneti pobedu. Ističe da je Maja ove godine korak po korak napredovala ka vrhu i da je primetio pokušaje sabotiranja, posebno od strane Lepog Miće, ali veruje da narod vidi istinu. Takođe, naglašava da Maja ima veliku podršku svojih fanova koji će je podržati do kraja glasanja.



Radomir Taki Marinkovic o pobedi svoje cerke
Foto: Printscreen Youtube/Blic


Taki je takođe prokomentarisao emotivni odnos između Maje i Stanislava Krofaka tokom sezone, opisujući Krofaka kao čoveka bez stava koji je pokušavao da osvoji Maju. Prema Takijevim rečima, Maja je zaljubljena u Stanislava, ali on nije spreman za ozbiljnu vezu koja bi je čekala nakon rijalitija:


"Stanislav je običan starletan, a Maju, kad izađe, čekaju ozbiljne stvari, nema više vremena da juri za muškarcima!"- rekao je Taki za Informer.


Možda vas interesuje:
Indi Aradinović priznala da je sa Zoranom Marjanovićem već mesecima u vezi!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>