Region

Svet

Pevačica Anabela Atijas shvatila koliko je bogata! Odmah se uključila i Luna!

Pevačica Anabela Atijas nedavno je na društvenim mrežama podelila fotografiju sa sestrama, što je izazvalo veliki interes javnosti. Odrasla u Bosni i Hercegovini, Anabela se prisetila svog detinjstva i izazova s kojima se suočavala. Njena ćerka Luna Đogani odmah je reagovala na emotivan post, ističući važnost porodice.

Pevačica Anabela Atijas shvatila koliko je bogata! Odmah se uključila i Luna! Foto: Printscreen Youtube/Anabela





Anabela Atijas potiče iz velike porodice, a sada je na društvenim mrežama podelila fotografiju sa sestrama. Anabela, koja je odrasla u Bosni i Hercegovini, nakon razvoda roditelja, njen otac Ahmed se ponovo oženio i dobio ćerku Aidu.

"Kad shvatiš koliko si bogat! Evo ovoliko! Sestra po tati Aida i sestra po mami Romanela. Sestre! Moje sjajne zvezdice," napisala je pevačica u opisu fotografije.

Njen post je odmah komentarisala ćerka Luna Đogani: "Prelepe moje."




Fotografija sa Instagrama Anabela sa sestrama


Zanimljivo je da se Anabelina sestra Aida takođe bavi javnim poslom. Aida je glumica i prilično je poznata u Bosni i Hercegovini. Igrala je u mnogim predstavama, a popularnost je stekla ulogom u seriji "Se*s i selo" i glavnom ulogom u filmu "Hiljadarka."

Anabela često ističe koliko joj je porodica važna i koliko je ponosna na svoje sestre. Nedavno je gostovala u emisiji kod svoje ćerke Lune gde je pričala o svom odrastanju i velikom gubitku koji je preživela u mladosti.

"Nažalost, imala sam veliki gubitak. Na najgori mogući način sam izgubila veliku ljubav. On je poginuo i ja sam se preselila u Beograd. Moj dolazak u Beograd bio je traumatičan. Nisam imala nikakav kontakt s roditeljima, nisam imala gde da se vratim, rat je počeo preko noći, nisam više imala ni život u Švajcarskoj gde sam živela i išla u školu. U Švajcarskoj sam živela bajku, imala sam predivnog dečka, lep stan, putovali smo, kupovali... Raj. Odjednom se sve promenilo. Više nisam imala ni kuću ni zemlju," ispričala je pevačica.

U ovom emotivnom ispovest, Anabela je još jednom pokazala koliko joj porodica znači i koliko je ponosna na svoje najbliže.

Možda vas interesuje:
Zoran Marjanović i Indira Aradinović u romansi: Novosti sa privatnog bazena!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>