Ostalo

Sme�no

Wimbledon: Carlos Alcaraz se našalio, a onda morao da se izvinjava!

Carlos Alcaraz brani titulu na Wimbledonu - Španski teniser najavio uzbudljiv meč protiv Novaka Đokovića ili Lorenca Musetija, a onda se i našalio, zbog čega je morao da se izvinjava.

Wimbledon: Carlos Alcaraz se našalio, a onda morao da se izvinjava! Foto: Printscreen Youtube/Wimbledon



Španski teniser Carlos Alcaraz će u nedelju braniti titulu na Wimbledonu nakon što je danas savladao Daniila Medvedeva rezultatom 3:1. Time je obezbedio priliku da se bori za svoj četvrti grend slem, a protivnik će mu biti Novak Đoković ili Lorenco Museti, koji trenutno igraju drugi meč polufinala.

Očekuje se da engleska publika na Wimbledonu ponovo navija za Carlosa Alcaraza, bez obzira na to ko će mu biti protivnik. Ipak, Alcaraz je skoro izgubio naklonost publike. Naime, istog dana kada se održava finale Wimbledonu, igraće se i finale Evropskog prvenstva između Engleske i Španije. Alcaraz je u šali izjavio da će to biti dobar dan za sve Špance, što je izazvalo reakciju publike na Wimbledonu, pa je morao da se izvinjava.


Carlos Alcaraz se našalio, a onda morao da se izvinjava
Foto: Printscreen Youtube/Wimbledon​


"Biće to dobar dan za sve Špance... Nisam rekao da će Španija pobediti, samo da će biti zabavan dan. Čeka me težak meč, biće sigurno dobar tenis, a gledaću i meč između Novaka i Musetija," rekao je Alcaraz uz karakterističan osmeh, pokušavajući da se opravda pred navijačima koji će ga svakako podržati.

Podsetimo, prošle godine je publika na Wimbledonu zdušno navijala za Carlosa Alcaraza protiv Novaka Đokovića, dok je ove godine Đoković imao negativno iskustvo sa publikom.

Možda vas interesuje:
Novak Djoković pobedio je Lorenza Musettija i prošao u finale Wimbledona!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>