Region

Svet

Indi Aradinović priznala da je sa Zoranom Marjanovićem već mesecima u vezi!

Pevačica Indi Aradinović priznala da je sa Zoranom Marjanovićem već mesecima u vezi ali i da je prihvatila da Bog ima stvarno plan za nju, da je to neka predsudbinska igra...

Indi Aradinović priznala da je sa Zoranom Marjanovićem već mesecima u vezi! Foto: Printscreen Youtube/Telegraf




Indi Aradinović i Zoran Marjanović neko vreme nisu želeli da priznaju svoju ljubavnu vezu ali pevačica je sada otvoreno progovorila o tome i priznala da se ljubav pretvorila u nešto mnogo kreativnije.


"Za mene je to onako, da kažem, sveže, ali opet kažem ništa novo, zato što Zoran i ja smo već mesecima u toj nekoj našoj romansi ili kako to već zovete. I ta ljubav se pretvorila u nešto mnogo kreativnije, to je posao, biznis, pesme i ideje koje se rađaju svakim danom sve više i više." - rekla je iskreno Indi, pa dodala: Vidi, ja sam neko ko je vrlo spreman na sve u životu, ja sam spremna rođena, ja se ničega i nikoga ne bojim sem Boga i za mene je to nešto lepo, ljubav je lepa stvar." - kaže Indi Aradinović koja smatra da njoj ne mogu da pripadnu neke normalne stvari:



Indi Aradinovic priznaje ljubavnu vezu
Foto: Printscreen Youtube/Hype


"Sad, meni naravno ne mogu da pripadnu neke normalne situacije, nego tako malo složenije, kao što je i ova. I onda sam prihvatila da Bog ima stvarno plan za mene, ovo je za mene neka predsudbinska igra. Ne igra, nego znakovi pored puta da stvarno Bog nije zaboravio na mene, da ima ozbiljan plan." - kaže pevačica.


Indi Aradinović je otkrila i kako se oseća povodom toga što je Zoran Marjanović optužen za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović:  Pa ja ću samo reći jednu stvar, ne bih ja tu u tuđe ime ništa pričala i na tu temu, kao neko ko je tu iz ljubavi. Ja bih samo rekla da se nadam da će Bog što pre dozvoliti da pravda izađe na videlo.


Pevačica od majke traži ljubavne savete i kaže da će Zorana upoznati sa njom: Mojoj majci sam rekla, da, pripremila sam je. Naravno da je bila iznenađena i u šoku, naravno, ali nije istina da nas dve nemamo kontakt i da ne razgovaramo. Ja moju majku volim najviše na svetu i njeno mišljenje mi znači, ali ja podršku ni od koga ne tražim jer ja živim sama svoj život i krojim ga. A, svima onima koji su me izveli na put hvala i zato i ja sam takva kakva i ja sam danas.



Zoran Marjanovic priznanje veze sa Indi Aradinovic
Foto: Printscreen Youtube/Hype


Majka joj je savetovala da u javnosti puno ne priča: Ona je naravno srećna kada sam ja srećna i da je njoj bitno da je njeno dete najsrećnije. Uz to se poveže i moj rođendan, 4. jula. Sada ide i Zoranov rođendan tako da moraće da bude prilika za viđanje, za neko proslavljanje novog života i ja se nadam uspeha ovih koji sada dolaze, ovih pesama i razloga za slavlje- završila je Indi.


Možda vas interesuje:
Zoran Marjanović i Indira Aradinović u romansi: Novosti sa privatnog bazena!



  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>