Region

Svet

Majka Darka Lazića u vezi sa oženjenim muškarcem: Supruga progovorila o pretnjama koje dobija!

Majka Darka Lazića ponovo se našla u centru pažnje nakon što je otkriveno da je u vezi sa oženjenim muškarcem. 

Majka Darka Lazića u vezi sa oženjenim muškarcem: Supruga progovorila o pretnjama koje dobija! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Ova situacija nije prošla neprimećeno, pogotovo što se supruga Daragana Paunovića oglasila i javno progovorila o pretnjama koje dobija od pevačeve majke Branke.

- Želela bih da nas Branka Lazić ne vređa i ostavi nas da boravimo u Grčkoj na odmoru bez stresa. Popila je neko veče i poslala poruku sa vređanjem - rekla je Slađana koja je potom aludirala da je Darkova majka u drugom stanju.

- Izgleda da će Darko imati batu ili seku. To će vam već Branka objasniti. Samo želim da provedem ostatak odmora u miru. Kontaktirajte Dragana, samo da me ne vređa ne dira. Imam dosta materijala za familije Lazić. A to za batu ili seku sam čula od Dragana i Branke, pošto sam bila prisutna dok je dotična pričala sa Draganom preko telefona - rekla je ona, a potom u javnost plasirala fotografije nje i Dragana sa letovanja.

- Sinoć nismo mogli porodično da večeramo, stalno je bila na telefonu, nije dala Draganu mira. Vratili smo se sa mora, bili smo na večeri u Prokuplju. Pretila je Draganu. Poslali smo poruku njenom sinu - rekla je Slađana, pa otrkila da li je Dragan ostavio Branku.

- Jeste. Pošto je stalno negativna i problematična. U Austriji je pravila probleme - rekla je dotična Slađana.

Dragan je sada potvrdio da je oženjen i da je žena koja se oglasila zaista njegova supruga.

- Slađana Nikolić se zove ta što je vama pisala, mi smo već godinama u braku. Iznervirala se jer ne voli kada me provlače kroz gluposti. Ne želim ništa o tome da pričam i to da komentarišem. Ne želim da me neko provlači kroz priče da meni treba marketing i da ja koristim Darka i Branku zbog reklame. Ja zaista nemam nikakav interes. Što se venčanja tiče, nije ga bilo. Ja sam samo garantovao za nju da je na mojoj adresi, zbog papira. U zaje*anciji sam rekao da će biti svadbe - bio je jasan Dragan, a onda je usledio i odgovor Darkove majke Branke:

- Ja sve to demantujem, nije istina, ne znam ko ovo nama pravi ili hoće da smesti, ja i Dragan smo zajedno još, volimo se i lepo nam je. To je moj komentar, sve drugo je laž.  - rekla je Branka Lazić.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>