Region

Svet

Novi klinac u bloku: Petar Benčina podelio emotivnu sliku sa sinom! (FOTO)

Poznati glumac Petar Benčina obradovao je svoje pratioce na društvenim mrežama podelivši prelepu fotografiju sa svojim tek rođenim sinom Borisom. 

Novi klinac u bloku: Petar Benčina podelio emotivnu sliku sa sinom! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/petarbencina



Ova emotivna slika, koja je brzo postala viralna, prikazuje Petra i njegovog malog naslednika u nežnom zagrljaju, sa osmehom koji govori više od hiljadu reči.

Petar Benčina, poznat po svojim ulogama u popularnim domaćim serijama i filmovima, podelio je ovu posebnu porodičnu trenutku sa svojim obožavaocima, uz jednostavnu, ali uz poruku: "Novi klinac u bloku".


Foto: Instagram printscreen/petarbencina

U komentaru ispod slike, mnogi su izrazili svoje čestitke i dobre želje, dok su neki delili svoje priče o očinstvu i roditeljstvu. 

"Prelepa slika, neka vam Bog podari mnogo sreće i ljubavi," napisao je jedan od fanova. "Nema ničega lepšeg od trenutaka provedenih sa decom," dodao je drugi.

Petar Benčina i njegova supruga Tamara Dragičević poznati su po tome što cene privatnost svoje porodice, ali povremeno dele ovakve dragocene trenutke sa javnošću. 

Ova fotografija još jednom pokazuje koliko su ponosni na svoju porodicu i koliko uživaju u svakom trenutku provedenom zajedno.

Podsetimo, Tamara Dragičević porodila se treći put 6. jula i na svet je donela sina, kome su ponosni roditelji dali ime Boris. Tamara i Petar u braku imaju još ćerku Stašu i sina Lazara. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>