Region

Svet

Emocije i energija na vrhuncu: Aca Lukas održao spektakularan nastup pred hiljadama fanova! (FOTO)

Naš popularni folker Aca Lukas održao je spektakularan koncert u Ljuboviji, koji će se dugo pamtiti. 

 Emocije i energija na vrhuncu: Aca Lukas održao spektakularan nastup pred hiljadama fanova! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/acalukas



Pred hiljadama obožavalaca, Lukas je još jednom pokazao zašto važi za jednog od najpopularnijih izvođača na domaćoj muzičkoj sceni.

Koncert je održan na otvorenom prostoru, a publika je uživala u najvećim hitovima ovog pevača. Od pesama poput "Lična karta" i "Voliš li me", do najnovijih hitova, Lukas je priredio veče puno emocija i energije.

Tokom nastupa, Aca Lukas je nekoliko puta komunicirao sa publikom, zahvalivši se na podršci i ljubavi koju mu pružaju već dugi niz godina. 


Footo_ Instagram printscreenn/sasamirkovic

Atmosfera je bila izvanredna, a publika je pevala zajedno sa pevačem sve vreme, stvarajući nezaboravne trenutke.

Lukas je poznat po tome što na svojim koncertima pruža maksimum i ne štedi se, a tako je bilo i ovaj put. Njegova harizma i energija preneli su se na sve prisutne, a koncert je trajao do kasno u noć.

Nakon koncerta, Aca Lukas se oglasio na društvenim mrežama, izrazivši zadovoljstvo zbog nastupa u Ljuboviji i zahvalivši se fanovima na neverovatnoj podršci. Ovaj događaj će zasigurno ostati u sećanju svim prisutnima i još jednom je potvrdio da je Aca Lukas neprikosnoveni kralj domaće muzičke scene.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>