Elita 7

Parovi

ELITA 7 finalno izbacivanje: Ova dva učesnika se neće takmičiti za titulu pobednika! (VIDEO)

U rijalitiju ELITA 7, sinoć je održano još jedno finalno izbacivanje, a dvoje takmičara koji su bili viđeni u trci za pobednika, izbačeni su samo dan pred superfinale. 

ELITA 7 finalno izbacivanje: Ova dva učesnika se neće takmičiti za titulu pobednika! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Dve takmičarke su napustili takmičenje, na iznenađenje mnogih gledalaca. Ova odluka izazvala je brojne reakcije i komentare na društvenim mrežama, jer su mnogi verovali da će upravo oni biti među poslednjima koji će se boriti za pobedu.

Prva je Belu kuću dan pred finale napustila Stefani, a nakon drugog preseka je odlučena da još jedan učesnik mora odmah da ide. 

- Napravljen je još jedan presek. Gledaoci su glasali, cele nedelje glasaju za pobednika Elite. Da čujemo ko je ovog puta ugrožen...Kačavenda je trenutno ugrožena i njeni glasači su, očigledno, zakazali, uspavali se - rekao je Milan i dodao: 

- Oldtajmer je stigao, a jedno od vas će napustiti samo dva dana pred superfinale Elitu. To neće biti Kačavenda. Gledaoci su glasali, trenutno jedna osoba može da sedne, a to je Anđelo...Anđela, Ša, Uroš Stanić i Uroš Rajačić, jedno od njih četvoro će napustiti Elitu. Ceo region i nacija glasa za vas večeras, a onaj ko je sada imao tu sreću da se bori i dalje za pobedu je Uroš Rajačić. Vreme je da izbacimo onog ko ima najmanje glasova gledalaca...Došao je trenutak da saopštimo i naciji, a i vama, ko će to da ide u oldtajmer. Bojana, možeš slobodno da se zagrliš sa Anđelom i da se pozdraviš sa njom i da joj šapneš gde da ide, jer je Anđela izbačena iz Elite - rekao je Milan.

Ostaje da se vidi kako će se razvijati situacija u superfinalu i ko će na kraju odneti titulu pobednika rijalitija ELITA 7.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>