Astrologija

Drugi deo jula meseca 2024. godine: Horoskop donosi promene!

Drugi deo jula meseca 2024. godine donosi prilično iznenadne promene kada je ljubav u pitanju. Mnogi će biti iznenađeni odlukama svojih partnera, bar je to ono što horoskop, odnosno astrologija predviđa... 

Drugi deo jula meseca 2024. godine: Horoskop donosi promene! Foto: Pixabay





Ukoliko je vaš partner rođen u jednom od ovih znakova Zodijaka budite na oprezu jer drugi deo jula može doneti iznenađenja. Venera i Pluton spremaju haos...


LAV

Lavovi koji su u srećnim vezama ili brakovima, deluju zadovoljno i ispunjeno u drugom delu meseca jula mogu pasti pod uticaj veoma direktne i možda malo i navalentne osobe koja im "neće dati mira"... Naravno biće tu simpatija i razmišljanja ali lako može preovladati strast, pa će razum biti odgurnut u stranu.

Loša strana svega, po Lavove i njihove partnere može biti upravo to što će veoma lako biti otkriveni i na neki način osramoćeni.

Veza koju započnu na ovakav način biće osuđena na propast.




Venera i Pluton spremaju haos horoskop
Foto: Freepik


ŠKORPIJA

Druga polovina jula biće prilično turbulentna kada je ljubav u pitanju. Porodične Škorpije lako mogu posrnuti i zaljubiti se do ušiju ili će im se tako makar činiti u početku... 

Teške odluke biće pred vama, pa je važno da ih ne donosite ishitreno da se ne biste kajali kasnije. 

Čuvajte se slatkorečivih ljudi i onih koji vas savetuju tako da vam se uvlače pod kožu, a zapravo misle nešto sasvim drugo.



VODOLIJA

Iznenada neko ulazi u vaš svet, vaš život i u vaše srce... Sve je to lepo ali ako ste već u ozbiljnoj vezi ili braku, stisnite kočnicu. Razmislite pre svega o svemu, šta dobijate, a šta gubite... Ukoliko niste srećni trenutno, stavite tačku na vezu/brak pa tek onda započinjite novu priču.


Neki od pripadnika znaka mogu osećati pojačanu ljubomoru u drugom delu jula i trebalo bi da pripaze na izlive emocija i besa.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>