Svet

Region

Uhapšen sin slavnog glumca Nicolasa Cagea: U nervnom rastrojstvu pokušao da ubije majku!

Sin Nicolasa Cagea, Weston Cage Coppola, uhapšen je pod sumnjom da je pokušao da ubije svoju majku.

Uhapšen sin slavnog glumca Nicolasa Cagea: U nervnom rastrojstvu  pokušao da ubije majku! Foto: YouTube printscreen/Movie clips



Kako se navodi, Veston je u Los Angelesu uhapšen u sredu, nakon što je njegova majka viđena sa teškim telesnim povredama po licu koje joj je naneo, a kako se navodi u nervnom rastrojstvu. 

"Mogu da potvrdim informaciju da je Weston Cage Coppola, uhapšen danas zbog napada smrtonosnim oružjem. Uhapsila ga je 77.divizija" -navodi se u saopštenju.

Kako mnogi izvori tvrde, njegovo hapšenje jučerašnje hapšenje, povezanao je sa napadom na majku u aprilu mesecu, A Fultonova je u izjavi do detalja opisala jezivi aprilski incident sa sinom.

"Wston i ja se nikada pre incidenata nismo svađali.U nedelju, 28. aprila, nekoliko Vestonovih najboljih prijatelja pozvalo me je za pomoć jer su Veston doživljavali u krizi mentalnog zdravlja" - rekla je Fulton i dodala kada je došla, delovala je brzo kako se ne bi ugrozila bezbednost njenog sina.

„Po dolasku me je dočekao moj sin koji je očigledno bio u stanju mentalnog poremećaja, što je zauzvrat postalo užasno iskustvo“, nastavila je ona.

„Uvek sam ga podržavala u borbi protiv mentalnog zdravlja.Činim sve što mogu da mu pružim stalnu podršku koja mu je potrebna" - navela je.

Policija Los Anđelesa je potvrdila za People da je u vreme incidenta napravljen izveštaj.

Jutrošnje hapšenje nije prvo Westonovo.

Pušten je uz kauciju od 150.000 dolara oko 10 sati ujutru.

„Porodica je znala da će se to desiti, ali nepotrebno je reći, to je veliki šok,” rekao je izvor blizak porodici za The U.S. Sun.

Veruje se da je Nicolas Cage izvukao svog sina iz zatvora.

Ovo nije prvo hapšenje sina slavnog glumca. Takođe, 2017. godine priveden je zbog vožnje pod dejstvom alkohola. U tadašnjem saopštenju policije se navelo, da je Weston udariod nekoliko znakova i parkiranih automobila, pre nego što je udario u drvo.

Policija je odmah pozvana na lice mesta, a Weston je pokušao da pobegne sa mesta nesreće.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>