Region

Svet

Region

Nikola Djuričko je slavu stekao kao Vojkan u seriji Otvorena vrata: Otkrijte ko je bio prvobitni izbor!

Serija "Otvorena vrata" ostaje neizbrisiv deo televizijske istorije Balkana, privlačeći publiku svojim šarmom i neprocenjivim humorom kroz godine.

Nikola Djuričko je slavu stekao kao Vojkan u seriji Otvorena vrata: Otkrijte ko je bio prvobitni izbor! Foto: YouTube printscreen/Otvorena vrata



Jedan od najupečatljivijih likova, nespretni Vojkan Jakovljević, koji je bio tumačen od strane Nikole Đurička, posebno je privukao pažnju gledalaca svojom jedinstvenom interpretacijom.

Prve dve sezone serije su se emitovale sredinom devedesetih godina prošlog veka, dok su se treća i četvrta sezona vratile na male ekrane 2013. i 2014. godine, nastavljajući da oduševljavaju novu generaciju gledalaca.

Lik Vojkana, čiji je karakter bio kombinacija nespretnosti i topline, brzo je osvojio srca publike širom regiona.

Interesantno je da je uloga prvobitno bila ponuđena Vojinu Ćetkoviću, mladom glumcu koji je tada započinjao svoju karijeru.

Međutim, Ćetković je odlučio da nije spreman za tu ulogu i odbio je ponudu, otvarajući put za Nikolu Đurička. Đuričko je sa svojim jedinstvenim pristupom liku Vojkana uspeo da stvori lik koji je ostao duboko urezan u sećanje publike, piše srbijadanas. 

Uz glumačku postavu koju su činili Vesna Trivalić, Milan Gutović, Bogdan Diklić, Bojana Maljević i Sofija Jović, Nikola Đuričko je doprineo da "Otvorena vrata" postanu simbol domaćeg humora i kvalitetne televizije, ostavljajući neizbrisiv trag u istoriji naših serija.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>