Ostalo

Sme�no

Daniil Medvedev urnebesnim komentarom nasmejao sve na Wimbledonu: Evo u čemu želi da prestigne Djokovića! (VIDEO)

Ruski teniser Daniil Medvedev, nasmejao je sve prisutne na konferenciji za medije na Wimbledonu, svojim urnebesnim odgovorom na pitanje o njegovim budućim planovima. 

Daniil Medvedev urnebesnim komentarom nasmejao sve na Wimbledonu: Evo u čemu želi da prestigne Djokovića! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Wimbledon



Nakon što se plasirao u polufinale Wibledona, Daniil Medvedev u svom maniru odgovarao je na pitanja novinara, koji su i ovoga puta bili inspirativni kada je on u pitanju.

Na pitanje o tome koliko Gren slem titula bi voleo da osvoji, Medvedev je odgovorio sa osmehom:

"Ne razmišljam previše o tome, voleo bih da imam šest Grand Slamova, 10, 26, više od Novaka, rekao je Daniil Medvedev medijima.

"Uvek sam davao sve od sebe, čak i Rafa kaže da sam mogao i bolje na nekim turnirima. Jannik je bio veoma težak fizički, tako da sam manje tužan u tom pogledu" - rekao je Medvedev i dodao: 

„Kao što uvek kažem, bolje je izgubiti u finalu nego u drugom kolu od Ruusuvuorija. Mogao sam da izgubim tamo (Otvoreno prvenstvo Australije 2024.), ali sam tada uspeo i prošao u finale.“

Iako je do sada osvojio samo jednu Grand Slam titulu, Daniil se nada da će uspeti do kraja karijere da poveća ovu brojku:

„Trudim se da dam sve od sebe, uvek se borim, tako da se nadam da ću osvojiti još Grand Slamova“, rekao je Medvedev. 

„Verujem u sebe, verujem u svoj tenis, važno je da ne žalim ni za čim kada se moja karijera završi. Sada je vreme za nešto novo, zadovoljan sam svojom karijerom" - zaključio je Medvedev nakon pobede u četvrtfinalu Wimbledona, kada je posle teške borbe izbacio prvog tenisera sveta, Janik Sinera.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>