Ostalo

Sme�no

Zviždanje na Wimbledonu: Kler Bolding još jedna u nizu koja napada Novaka!

Britanska novinarka Kler Bolding sa Bi-Bi-Sija se pridružila kritičarima Novaka Đokovića tvrdeći da je izmislio da mu publika zviždi na  Wimbledonu!

Zviždanje na Wimbledonu: Kler Bolding još jedna u nizu koja napada Novaka! Foto: Printscreen Youtube/Wimbledon





Kler Bolding sa Bi-Bi-Sija se pridružila kritičarima Novaka Đokovića tvrdeći da je izmislio da mu publika zviždi na Wimbledonu kako bi podržao teoriju da su Englezi "gospoda". Đoković je nakon pobede nad Holgerom Runeom izrazio nezadovoljstvo zbog zvižduka koje je dobijao od publike, što je izazvalo žučne reakcije u javnosti, posebno među Englezima koji brane svoj ugled kao "gospode".

Kritike su posebno pojačane nakon što je novinar Bi-Bi-Sija izazvao Đokovića tokom intervjua, a zatim je Kler Bolding nastavila da kritikuje Srbina, ignorirajući njegovu molbu da se prestane sa radovanjem njegovim greškama. Džon Mekinro je takođe bio surov prema Đokoviću, ali to nije sprečilo Bolding da nastavi sa svojim kritikama, tvrdeći da je Đoković namerno stvorio negativnu atmosferu.

Možda vas interesuje:
Ceca Ražnatović se oglasila i podelila Novakovo kolo koje komponovao Željko!


Novinarka je tvrdila da nije čula zvižduke na terenu, što je navelo Džona Lojda da se složi s njenom ocenom da Đokoviću smeta popularnost njegovih rivala Federera i Nadala. Prema njenim rečima, publika se ponašala pristojno, ali je Đoković neslaganje sa sudijom tumačio kao nepravdu, izazivajući negativne reakcije u Britaniji.

Odlučite sami nakon slušanja snimka da li su zvižduci bili upućeni Đokoviću ili su podrška za Runea, kako je Đoković sam primetio na terenu, što je izazvalo kontroverze među britanskim javnim mnjenjem.

Možda vas interesuje:
Novak Djoković: Dirljiva pesma za Jelenu posle deset godina ljubavi!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>