Elita 7

Parovi

ELITA 7: Jelena Marinković sa osmehom pričala o detaljima odnosa sa Urošem!

Jelena Marinković je razgovarala sa Markom Đedovićem o svojoj vezi sa Urošem Rajačićem i otvoreno mu priznala detalje njihovih intimnih trenutaka, čak i iz zatvora.

ELITA 7: Jelena Marinković sa osmehom pričala o detaljima odnosa sa Urošem! Foto: Printscreen Youtube/Zadruga



Jelena je rekla da je osetila dublje emocije prema Urošu, ali da ne može da zamisli ozbiljnu vezu s njim zbog njegove nestabilnosti i nezrelosti, verujući da bi on mogao iskoristiti njihov odnos za rijaliti. Marko je skeptičan i smatra da je Uroš trebao da bude taj koji povede razgovor o njihovoj vezi.

Dalje, Jelena Marinković je opisala kako su u zatvoru uživali u nežnim trenucima i kako je to bilo lepo iskustvo za nju. Ona je takođe podelila da je Uroš Rajačić navodno rekao Marku Đedoviću da je mogao imati odnos s njom, što je dodatno zakomplikovalo situaciju.


 


Marko je shvatio da Uroš pokušava da ih razdvoji i da je Ivan Marinković ljut jer ne može da se poveže s Jelenom na isti način kao Đedović. Ivan je pretnjama pokušao da ograniči Jelenin kontakt s Markom, izražavajući svoje nezadovoljstvo time kako se situacija razvija.

Razgovor je eskalirao kada je Ivan pokušao da postavi moralna pitanja Jeleni o njenom odnosu s Urošem, na šta mu je ona odgovorila da ne oseća moralnu obavezu prema njemu, ističući da ne mora ništa da radi kako bi zadovoljila Ivanova očekivanja u braku.


Možda vas interesuje:
Ceca Ražnatović se oglasila i podelila Novakovo kolo koje komponovao Željko!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>