Region

Svet

Vesna de Vinča objavila tužne vesti: Moj brat, moja duša... otišao je na nebo!

Vesna de Vinča podelila je tužne vesti o gubitku dugogodišnjeg prijatelja Rada Brajovića, ističući koliko je on bio važan deo njenog života. Moj brat, moja duša... otišao je na nebo!

Vesna de Vinča objavila tužne vesti: Moj brat, moja duša... otišao je na nebo! Foto: Printscreen Youtube/Blic TV




Vesna de Vinča, poznata novinarka, spisateljica i vlasnica kompanije "Miss You", nedavno je preživela teške trenutke zbog gubitka bliske osobe. Pre samo nekoliko dana, Vesna je izgubila dom u koji je godinama ulagala, pretvarajući ga u svoj raj na zemlji – splav u kojem je živela 19 godina. Taj splav nije bio samo mesto za stanovanje već i simbol njene lične slobode i udobnosti, što su mnogi koji su ga posetili mogli da potvrde.



Rade Brajovic preminuo
Foto: Printscreen Youtube/Milica Stojkovic



Sada se suočava sa još jednim bolnim gubitkom – gubitkom dugogodišnjeg prijatelja i čoveka koji joj je bio kao brat. Rade Brajović, dugogodišnji glavni i odgovorni urednik "Večernjih novosti", preminuo je nakon kratke, ali teške bolesti, prenosi "Alo". Vesna se oprostila od njega bolnim rečima:

"Otišao je na nebo jedan od najboljih među nama - Rade Brajović, divno ljudsko biće, vrhunski novinar i urednik, vanserijski patriota, borac za slobodu i pravdu, otac i muž kakvog svako može poželeti, čovek s dečijim srcem i dušom! Moj brat, moj učitelj, moja velika duša. Čovek koji me je motivisao da uvek koračam uspravno, hrabro, intelektualno... Sada je sa svojom Gordanom! ...Pijem i plačem..." - napisala je uz Radetovu fotografiju na svom Instagram profilu neutešna Vesna.

Možda vas interesuje:
Novak Djoković odgovorio publici: Laku noć! - Željko Joksimović napravio hit!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>